/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
opfindsomhed efterlyses
Fra : Karen & Micael


Dato : 26-12-00 12:04

hej køkkenknoklere

jeg skal lave en ganske almundelig oliefondue, men mangler inspiration til
tilbehør, af kød har jeg tænkt på
oksefilet
svinemørbrad
kyllingebryst
små pølser

men der mangler noget tilbehør

håber på hurtigt svar

Karen



 
 
Jens Olsen (26-12-2000)
Kommentar
Fra : Jens Olsen


Dato : 26-12-00 12:55


"Karen & Micael" <dobie4ever@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:90%16.704$fp1.42874@news101.telia.com...
| hej køkkenknoklere
|
| jeg skal lave en ganske almundelig oliefondue, men mangler inspiration til
| tilbehør, af kød har jeg tænkt på
| oksefilet
| svinemørbrad
| kyllingebryst
| små pølser
|
| men der mangler noget tilbehør


Marinerede artiskokhjerter, perleløg, salat af finthakket courgetter,
blegsellerisalat, auberginepuré, avocadomousse, chilimarinade,
bearnaisesovs, paprika, karry, karrymayonnaise, oliven, agurker,
kartoffelpinde, tomatbåde, lidt spidskommen og salt i yoghurt,
hakkede tørrede tomaer i olie, oliventapernade, bagte hvidløg,
friturestegte papirstynde skiver pastinak

Så'n bare til lidt inspiration ...

M.v.h.
Jens Olsen





Michael R. Laursen (26-12-2000)
Kommentar
Fra : Michael R. Laursen


Dato : 26-12-00 13:32

Vi har haft stor succes med at bruge Indbagte kinarejer som forret - de kan
fint steges i en fondue... og så en go aioli til

mvh

Michael



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177564
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408988
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste