/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
at lave bøf - og sovs!
Fra :
sune vuorela
Dato :
14-12-01 23:03
Jeg er efterhådnen velbevandret inden for at lave steg og sovs
bagefter af stegeskyen... Men hvordan laver man sovs efter en gang
bøffer? - og kan man overhoved lave sovs med smagen fra nogle bøffer?
eller skal man starte på bunden af med noget andet?
Gode tips søges!
--
Sune
Stroyer (
15-12-2001
)
Kommentar
Fra :
Stroyer
Dato :
15-12-01 02:40
Hej Sune
Du tager bøfferne af panden , smider en kvart piske på, lader den koge op og
slater den med soja sovs og ikke slat. det er super godt og så lidt peber
:0) og meget lidt slat
Hilsen Stroyer
sune vuorela <nospam@vuorela.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3c1a7018.3854701@news.tele.dk...
> Jeg er efterhådnen velbevandret inden for at lave steg og sovs
> bagefter af stegeskyen... Men hvordan laver man sovs efter en gang
> bøffer? - og kan man overhoved lave sovs med smagen fra nogle bøffer?
> eller skal man starte på bunden af med noget andet?
>
> Gode tips søges!
>
> --
> Sune
egclasen (
15-12-2001
)
Kommentar
Fra :
egclasen
Dato :
15-12-01 22:51
"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> skrev i en meddelelse
news:3c1a7018.3854701@news.tele.dk...
> Jeg er efterhådnen velbevandret inden for at lave steg og sovs
> bagefter af stegeskyen... Men hvordan laver man sovs efter en gang
> bøffer? - og kan man overhoved lave sovs med smagen fra nogle bøffer?
> eller skal man starte på bunden af med noget andet?
>
> Gode tips søges!
>
> --
> Sune
Du kan starte med at snitte et par store løg i ringe og stege dem, ikke
brune, men "gennemsigtige" hæld 2 dl vand ved og lad simre 3-4 min. med salt
og peber evt. Dette afkogsvand sammen med afkogsvand fra stegepanden, efter
bøfferne kan der laves sovs af.
Mvh.
Ester C.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.