/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Røget svinemørbrad - ideer?
Fra : Mads Tilst


Dato : 12-12-01 15:11

Hej I madkloge.

Jeg faldt over et tilbud på røget, kogt svinemørbrad i Kvickly i går, og
købte en med det formål at lade den indgå i en julefrokost på mandag.
Men... jeg mangler egentlig nogle gode ideer til tilberedning og
tilbehør. Hvad kunne I forestille jer at gøre sådan en lidt interessant
med?

Egne ideer: Jeg har allerede lavet krydret rødkål (a la W. Bosse - den
er go'!), og forestiller mig noget med ovnstegte kartofler med ditto
pærer og måske svesker til. Men jeg har ikke bestemt mig for de øvrige
retter endnu.

--
Med venlig hilsen / Kind regards
Mads Tilst

www.group7.dk - a cappella



 
 
Margit & Sv. Aa. Jen~ (12-12-2001)
Kommentar
Fra : Margit & Sv. Aa. Jen~


Dato : 12-12-01 19:13

Din svinemørbrad er bare skøn i tynde skiver på et stykke groft
rugbrød med en god røræg og en tot karse.
Mvh. Margit

Mads Tilst <mads_tilst@hotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:xCJR7.6864$z4.895973@news000.worldonline.dk...
> Hej I madkloge.
>
> Jeg faldt over et tilbud på røget, kogt svinemørbrad i Kvickly i går, og
> købte en med det formål at lade den indgå i en julefrokost på mandag.
> Men... jeg mangler egentlig nogle gode ideer til tilberedning og
> tilbehør. Hvad kunne I forestille jer at gøre sådan en lidt interessant
> med?
>
> Egne ideer: Jeg har allerede lavet krydret rødkål (a la W. Bosse - den
> er go'!), og forestiller mig noget med ovnstegte kartofler med ditto
> pærer og måske svesker til. Men jeg har ikke bestemt mig for de øvrige
> retter endnu.
>
> --
> Med venlig hilsen / Kind regards
> Mads Tilst
>
> www.group7.dk - a cappella
>
>



Flemming (12-12-2001)
Kommentar
Fra : Flemming


Dato : 12-12-01 19:40

Hej Mads

Flødestuvet spinat, røræg og røget mørbrad er en god kombination. Ligeledes
er en marineret rissallat (vores julefrokostfavorit) opskriften har jeg
skrevet tidligere så har den interesse skal du blot søge under marineret
rissalat.

Med venlig hilsen Gitte Jahns



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste