/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vacuum-marinering!
Fra : Henrik


Dato : 06-12-01 18:24

Har set på nettet, at der fås en skål med tætsluttende låg som kan evacueres
med "vac-u-vin"(?) sugeren, som nogen sværger til kan få vin i flaske kan
holde sig bedre .....men her drejer det sig om at suge luften ud af
beholderen hvori marinade og kød befinder sig; postulatet er at marineringen
er hurtigere, bedre og på langt kortere tid.......?

Nogen med erfaring hermed i NG?

Teoretisk kan man vel forvente, at når vacuummet tages af, vil marinaden på
visse steder kunne presses ind i kødet, hvor luften er suget ud ved
processen.....men holder det?

Mvh H.



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408947
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste