/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Valgflæsk
Fra : Rune Bjerregaard


Dato : 20-11-01 13:15

Nogen der kender en god opskrift til fedtfattig valgflæsk.. ?

I disse 30%s dage må man jo passe på med hvad man serverer for gæsterne.

Det haster selvsagt lidt!

Nyd valget!

Rune



 
 
Kåre Weng Madsen (20-11-2001)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 20-11-01 14:23


"Rune Bjerregaard" skrev i en meddelelse

> Nogen der kender en god opskrift til fedtfattig valgflæsk.. ?
>
> I disse 30%s dage må man jo passe på med hvad man serverer for gæsterne.
>
> Det haster selvsagt lidt!

Bitter Gammeldansk suppe.
En Pia Kjærsgaard koges og kødet pilles af benen. Der er ikke meget smag i
denne suppe i sig selv, så tilsæt derfor bitre kydderurter for at opnår den
rette stemning. Pas på: Mange mennesker oplever akut mavesurhed ved
indtagelse af denne suppe. Det eneste gode ved suppen er faktisk, at Pia kun
kan bruges en gang og så er hun ude af billedet.

Valgflæsk med brudte løfter:
En del Nyrup, en del efterlønsreform steges i sit eget fedt til det har
mistet troværdigheden. Herefter tilsætte lidt Radikal opbakning.

Barselsgryde
Denne sammenkogte ret hedder barselsgryde fordi den skal simre i et år. Hvad
skal man ellers få tiden til at gå med hvis man har barsel i et år.
Ingedienserne er få, da der ikke generetl er den store opbakning til den
ret. En Jan Sjursen og en fri abort koges mør i en kop altervin.

Undskyld hvis jeg støder nogen - det er kærligt ment.... (måske med
undtagelse af Pia...hun kan da kun smage bittert....

Kåre



Peter Westh (20-11-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 20-11-01 14:53

"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> wrote in message
news:9tdlpd$blc$1@sunsite.dk...
> Bitter Gammeldansk suppe.
> En Pia Kjærsgaard koges og kødet pilles af benen. Der er ikke meget smag i
> denne suppe i sig selv, så tilsæt derfor bitre kydderurter for at opnår
den
> rette stemning.

Krydderurter! For pokker da, om vi vil have krydderurter i vores mad!

/P





Kåre Weng Madsen (20-11-2001)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 20-11-01 15:03


"Peter Westh" skrev i en meddelelse

> Krydderurter! For pokker da, om vi vil have krydderurter i vores mad!


Måske skulle jeg have skrevet, at der under ingen omstændigheder må komme
hvidløg, chili og andre ting der smager af noget i - for det der er
spændende og smager godt kommer jo sjældent fra Danmark - det skulle da lige
være kogt medisterpølse....eller, nå nej - det smager heller ikke af
noget...

Kåre



Rune Bjerregaard (20-11-2001)
Kommentar
Fra : Rune Bjerregaard


Dato : 20-11-01 15:13

> Måske skulle jeg have skrevet, at der under ingen omstændigheder må komme
> hvidløg, chili og andre ting der smager af noget i - for det der er
> spændende og smager godt kommer jo sjældent fra Danmark - det skulle da
lige
> være kogt medisterpølse....eller, nå nej - det smager heller ikke af
> noget...

Persillesovsen ville jo lægge en god dæmper på hvidløget?

Men helt seriøst - Er der ikke nogen der har en spændende opskrift på
stribet flæsk, for jeg er snart meget opsat på flæsk og persillesovs!!

Rune



Kåre Weng Madsen (20-11-2001)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 20-11-01 17:12


"Rune Bjerregaard" skrev i en meddelelse

> Men helt seriøst - Er der ikke nogen der har en spændende opskrift på
> stribet flæsk, for jeg er snart meget opsat på flæsk og persillesovs!!
>
> Rune


Hvis du hører P3 lige nu, så har de en kok i studiet, der laver (valg) flæsk
med persillesovs og det hele...


Kåre



Rune Bjerregaard (21-11-2001)
Kommentar
Fra : Rune Bjerregaard


Dato : 21-11-01 10:18

Tak for de festlige indslag og forslag - Desværre nåede jeg ikke i radioen,
men lavede bare den traditionelle og sparede på smørret...

Håber alle trods alt havde en fornøjelig aften, trods nazi-udsigter!

Rune Bjerregaard




Jette Mogensen (20-11-2001)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 20-11-01 17:28

Prøv at se opskriften på valgflæsk på

http://sites.tv2.dk/opskrifter/1468.htm

m.v.h. Jette
"Rune Bjerregaard" <Rune@Direkte.org(remove-this-for-reply)> skrev i en
meddelelse news:3bfa64f0$0$25375$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Måske skulle jeg have skrevet, at der under ingen omstændigheder må
komme
> > hvidløg, chili og andre ting der smager af noget i - for det der er
> > spændende og smager godt kommer jo sjældent fra Danmark - det skulle da
> lige
> > være kogt medisterpølse....eller, nå nej - det smager heller ikke af
> > noget...
>
> Persillesovsen ville jo lægge en god dæmper på hvidløget?
>
> Men helt seriøst - Er der ikke nogen der har en spændende opskrift på
> stribet flæsk, for jeg er snart meget opsat på flæsk og persillesovs!!
>
> Rune
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408947
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste