/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kråse fra gås
Fra :
Margry
Dato :
17-11-01 20:03
Hej NG
Jeg har lige fået slagtet gæs, og har fået "løsdelene" med hjem i en pose,
der i blandt kråserne.
Jeg har ikke nogen ide om, hvad jeg skal gøre ved dem?
Er der nogen der har et godt forslag?
Med venlig hilsen
Malou
Detlev von Krüchten (
19-11-2001
)
Kommentar
Fra :
Detlev von Krüchten
Dato :
19-11-01 14:44
Hej,
gammeldags kråsesuppe er ikke så ringe endda ... Opskriften finder du
sikkert hos Frk. Jensen eller i lignende kogebøger.
En anden fransk inspireret ide:
Kog kråsene møre i gåsefedtet, og lad dem afkøle. Vær sikker på, at alle
kråse er dækket af fedtet. Bagefter bruges de skåret i meget tynde skiver
som bidrag til en god (grøn) salat.
Mvh Detlev
"Margry" <margry@paradis.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3bf6b367$0$87774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej NG
> Jeg har lige fået slagtet gæs, og har fået "løsdelene" med hjem i en pose,
> der i blandt kråserne.
> Jeg har ikke nogen ide om, hvad jeg skal gøre ved dem?
> Er der nogen der har et godt forslag?
> Med venlig hilsen
> Malou
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408947
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.