/ Forside / Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
Havørrede opskrift??
Fra : Jeppe


Dato : 15-11-01 17:47

Hej jeg har harft heldet med mig og har fanget en pæn havørrede men har ikke
en særlig god opskrift så jeg vil gerne høre om der er nogle der kender en
god en.

Hilsen Jeppe



 
 
Martin Nystrup Rasmu~ (15-11-2001)
Kommentar
Fra : Martin Nystrup Rasmu~


Dato : 15-11-01 20:05

"Jeppe" <Familien.Noergaard@xxxmail.tele.dk> wrote in message
news:3bf3f1b0$0$87824$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej jeg har harft heldet med mig og har fanget en pæn havørrede men har
ikke
> en særlig god opskrift så jeg vil gerne høre om der er nogle der kender en
> god en.

Hej Jeppe,

Kig på http://www.123nu.dk/lystfiskeri/
Vælg "Læsestof" på menubjælken foroven og dernæst "Fiskeopskrifter".

Mvh.

--
Martin Nystrup Rasmussen
Besøg Jagt & Fiskerimagasinet v/ Ejvind Nystrup
Aasvej 87 - Vildsund - 7700 Thisted



Kim Nedergaard (15-11-2001)
Kommentar
Fra : Kim Nedergaard


Dato : 15-11-01 21:20


prøv at kigge på denne side måske kan du fnde en opskrift!!

Mvh
Kim Nedergaard

http://www.123nu.dk/lystfiskeri/artikler.asp?placering=opskrift&menu=Laesest
of&section=



Karsten (16-11-2001)
Kommentar
Fra : Karsten


Dato : 16-11-01 09:30

Hej her er en opskrift der også er velegnet til havørred

Ingredienser

4 portionsørreder
hvedemel
salt, peber
smør/margarine

TILBEHØR:
4 store kartofler
1 rød peber
100 g champignon
1/4 agurk
smør/margarine

PYNT:
citronskiver
hakket persille


Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Kog 10 min. i letsaltet vand,
afdrypring i en si. Rens peberfrugter og champignon, skær i små terninger.
Skræl agurken, skær i små tern. Svits kartofler, derefter peberfrugt,
champignon og agurk på panden. Drys med salt og varm godt igennem. Rens
ørrederne og skær dem i filetter. Vend filetterne i mel med salt og peber.
Steg dem lysebrune i smør/margarine på panden.


Servering

Anret grønsagerne på et fad, læg ørredfiletterne over. Pynt med citronskiver
uden skræl og persille.

--
Karsten Abrahamsen
pa2@image.dk
Fax 001 707 5162878
tlf +4551517661
"Jeppe" <Familien.Noergaard@xxxmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3bf3f1b0$0$87824$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej jeg har harft heldet med mig og har fanget en pæn havørrede men har
ikke
> en særlig god opskrift så jeg vil gerne høre om der er nogle der kender en
> god en.
>
> Hilsen Jeppe
>
>



Jens B. (16-11-2001)
Kommentar
Fra : Jens B.


Dato : 16-11-01 10:17

"Jeppe" <Familien.Noergaard@xxxmail.tele.dk> wrote in message
news:3bf3f1b0$0$87824$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej jeg har harft heldet med mig og har fanget en pæn havørrede men har
ikke
> en særlig god opskrift så jeg vil gerne høre om der er nogle der kender en
> god en.

Her er familiens egen opskrift:

http://www.bruun.com/mad.htm#Thai-marineret

Bon appetit!

--
-Jens B.
www.bruun.com

"Den eneste interesse, vi har, er at tage checken og stikke af" - Peter
Aalbæk Jensen



Jørgen Bentzen (16-11-2001)
Kommentar
Fra : Jørgen Bentzen


Dato : 16-11-01 16:14

Nu er spørgsmålet: Hvor "pæn" er den?
Hvis du er meget over 3-4 kg er røgning en lækker løsning.
Du kan også skære den i ca. 3 cm. tykke skiver og stege dem som koteletter.
Ovndampet er en sikker succes: fyld dild i bugen, læg citronskiver og
smørklatter over, i og under fisken, der placeres i en bradepande med folie.
Hæld et par dl. hvidvin ved og luk folien sammen over fisken, så den er helt
indelukket. kør på 175 grader i 30 - 40 min. Det kan ikke gå galt! Med
mindre at din fisk er så stor at den ikke kan være i ovnen!
Server med hollandaisesauce, aspargeskartofler og lidt grøntsager f.eks.
broccoli. Flûtes m.m.
Du kan finde flere opskrifter på: http://opskrifter.sol.dk/
vh
Jørgen

"Jeppe" <Familien.Noergaard@xxxmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3bf3f1b0$0$87824$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej jeg har harft heldet med mig og har fanget en pæn havørrede men har
ikke
> en særlig god opskrift så jeg vil gerne høre om der er nogle der kender en
> god en.
>
> Hilsen Jeppe
>
>



Finn Nielsen (16-11-2001)
Kommentar
Fra : Finn Nielsen


Dato : 16-11-01 17:01

Hej Jeppe - på Nordjydsk Havørredfiskeri på adressen www.seatroutfishing.dk
kan du finde opskrifter, der er afprøvet under Kogebogen.

God fornøjelse
Finn
NJHF

"Jeppe" <Familien.Noergaard@xxxmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3bf3f1b0$0$87824$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej jeg har harft heldet med mig og har fanget en pæn havørrede men har
ikke
> en særlig god opskrift så jeg vil gerne høre om der er nogle der kender en
> god en.
>
> Hilsen Jeppe
>
>



Atle Vinje Ericson (17-11-2001)
Kommentar
Fra : Atle Vinje Ericson


Dato : 17-11-01 02:52

Gravørret :

Filetér ørreten (men la skinnet være på)
Fjern alle sideben (pinsett)
Tørk filetene godt.
Lag en blanding (pr kg ) :
2ss salt
1ss sukker
1ts hvit pepper (knust)
Gni denne blandingen inn i filetene.
Legg dill og fennikel (friske)
i mellom kjøttsidene (som legges sammen)
og på skinnsidene.
Før du pakker filetene inn i tykk aluminiumsfolie
gir du de en god dram akkevitt (Løitens Linie er best !)
Legg pakken på et brett med kanter (da noe lake kan lekke ut) og sett dette
i kjøleskapet i tre døgn - snu pakken et par ganger om dagen.
Nå har du en delikatesse - mye bedre enn røykt !!
Serveres med sennepssaus.
Fisk bør være dypfryst i minst et døgn før graving.

Hilsen Atle________________<* ))))))>< tight lines !



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste