/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sukkerfri appelsinmarmelade
Fra : 1249
Vist : 5778 gange
250 point
Dato : 27-01-07 21:03


Hej alle

Jeg mangler en opskrift på sukkerfri appelsinmarmelade
Jeg er helt sikker på at der er en eller anden som vil hjælpe mig med dette. KOM FRIT FREM.

M.v.h.
1249



 
 
Accepteret svar
Fra : miritdk

Modtaget 260 point
Dato : 27-01-07 21:18
Kommentar
Fra : Ysseven


Dato : 27-01-07 23:20

Ikke ngen let opgave... Fandt dette link (med jordbær...)

http://www.the-book.dk/prod/home.php?d=Opskrifter&p=Vis%20opskrift&id=200504100329

Skal den bruges til noget specielt, siden du ikke køber den færdig?




Kommentar
Fra : Ysseven


Dato : 27-01-07 23:23

Og en til med abrikoser...

http://www.madabc.dk/madabc-dk/index.aspx?id=10&dbg=337e06a2-d62d-49c0-a42c-9258a6263cd0&cat=7

Kan du ikke bare skippe abrikoserne og øge appelsinerne?



Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 27-01-07 23:33


I denne opskrift er der sukker, men du kan sikkert erstatte det med "flydende sød"??

Orangemarmelade
En god portion appelsinmarmelade er netop færdiggjort over en par søndagstimer i køkkenet. Jeg glemte at måle det hele af, så nedenstående opskrift er lidt cirka-agtig.

1 kg. økonologiske appelsiner (ca. 5 stk.)
2 økologiske citroner
1 kg. sukker
7 deciliter vand (ca.)

Vask frugterne og skær enderne af. Skær dem i både og fjern det hvide i midten af hver båd samt eventuelle sten. Læg frugterne i en gryde og hel vand på, så de er lidt mere end dækkede (ca. 7 dl.). Kog herefter i 45 minutter. Si væden fra og lad den koge videre uden låg mens frugterne pureres eller snittes (afhængig af behov). Vej lagen og vej frugtmosen. Der skal ca. være 2 kg. Tilsæt sukker svarende til halvdelen af denne vægt (ca. 1. kg.) Lad sukkeret smelte i den kogende saft og tilsæt herefter frugterne. Lad det hele koge i 30 minutter. Tilsæt herefter 4 tsk. rød melatin rørt op i lidt sukker. Kog videre i 2 minutter under omrøring. Sluk for blusset. Skyl glasene i atamonvand og stil dem klar. Rør 1 tsk atamonpulver i syltetøjet og hæld det på glasene og sæt hurtigt lågene på.



Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 27-01-07 23:53
Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 27-01-07 23:56

undskyld ysseven UNDSKYLD 23:20



Godkendelse af svar
Fra : 1249


Dato : 28-01-07 10:04

Tak for svaret miritdk. Til spørgsmålet om jeg ikke kan bruge noget andet er svaret - nej jeg må ikke få sukker i min mad.


m.v.h. 1249

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 28-01-07 10:13

velbekomme - husk lige det her - du kan udskifte abrikoserne med appelsin så det dækker mængden (både skræl og kød) og gerne lidt over - men jeg har det bedst med abrikoserne da de netop giver den friske og lidt sødlige smag

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste