|
| Hvordan spiser man tacoskaller Fra : vaxen | Vist : 6904 gange 50 point Dato : 08-01-07 12:48 |
|
Fortæl mig lige det!
Her i huset vil det give mere mening, hvis man tog tre tacoskaller, knuste dem ned i en blanding af salat, ost, majs, krydret oksekød og dressing - og så derefter spiste skidtet med en ske..
Jeg fatter det ikke... Man er jo mere fedtet efter en tacoskal end efter en portion gnaveben!!
Nogen, der har et trick???
Vaxen
| |
| Kommentar Fra : vaxen |
Dato : 08-01-07 13:38 |
|
Jeg kan altså godt forstå jer Bublebee... Men synes det er snyd. Taco'en har jo overlevet i Mexico, så de må jo på en eller anden facon have knækket koden. Jeg begriber bare ikke hvordan... eller også er mexicanske tacoskaller ikke lige som de danske...
Fandt lige en hjemmeside med en lille instruktion - ret sjov, men jeg kan stadig ikke se, hvordan det skulle kunne løse noget som helst.... Jeg skulle ihvertfald ikke gå rundt med sådan en uden tallerken, knive, gafler, skeer og et ton servietter
http://www.tacohouse.dk/presentation.html
Nordsted - jeg kan desværre ikke tåle kornprodukter og majs er sådan lige på grænsen... Så de bløde er ikke et mulighed, desværre... Ellers havde jeg med sikkerhed også valgt dem istedet!!
Vaxen
| |
| Kommentar Fra : Dalapin |
Dato : 08-01-07 13:59 |
|
Som far til to vilde unger der elsker Taco har jeg også længe kæmpet med problemet
Den "håndholdte model" har vi opgivet, men til gengæld har vi en masse små bøtter med tilbehør, guacamole, majs, bønner, kødsovs, salat m.m., som ungerne selv kan "vælge fra". (Så spiser de også mere).
Fidusen er så at vi har skallerne "on the side", "knækker dem midtover" og bruger dem som ske til at tage det op med, som vi har "rodet rundt" på tallerkenen. Dvs. vi blander for det meste kødet med tilbehøret og "skubber så skallen via salaten gennem kødblandingen" - og skubber efter med den anden halvdel.
Resultat, næsten nul grisseri og et par mætte unger, lol
Dala
| |
| Kommentar Fra : Ysseven |
Dato : 08-01-07 14:04 |
|
Har aldrig spist en taco, men har tjekket linket og set instruksen...
Kan sådan en taco-skal ikke "lægges i blød" (pensles og trække) i eks. en fortyndet model af dressingen, og så spises som en pandekage?
Jeg ville da også nødig spise en sprød ting med fyld på. Det lyder meget omstændigt i mine ører!
| |
| Kommentar Fra : vaxen |
Dato : 08-01-07 14:06 |
|
Citat Den "brugsanvisning" er præcis den måde værterne spiste skallerne på |
Det var sørens... så er det nok bare træning, der skal til.... Eller accept af naskede fingre og hænder/mund og eventuelt albuer og trøje...
Vi spiser faktisk ikke tacos så tit, for som sagt er det ikke det bedste for mit helbred, men når vi gør det, så bruger vi det som fast-food, der kun er semi-syndigt
Mere vild er jeg faktisk heller ikke med det. Fordelen er jo, at alt er klart på tyve minutter, og det er da et mirakel en gang i mellem. At bage majspandekager vil jo unægteligt pille "fast" ud af "fast-food"
Takker for forslaget anyway
Vaxen
| |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 08-01-07 14:34 |
|
http://www.hjerteforeningen.dk/sw8865.asp
heller ikke tacos her - majspandekager kan med held laves så de udgør det for alternativ taco
Citat Hvis det skal være lidt af en festmiddag, så drop taco-skallerne og lav majspandekager i stedet: Find en pandekageopskrift i din kogebog, unlad sukkeret, og erstat halvdelen af hvedemelet med majsmel. Brug en stor pande.
Den festligste måde at servere mexi-retten på, er på færdiganrettede, varme tallerkener:
Læg en stor majspandekage på hver tallerken. Fyld godt med bønnesnask og reven emmenthaler på den ene halvdel, og fold den anden hen over. Drys lidt ost hen over, og gratinér i ovnen til osten er smeltet. Ved siden af pandekagen placeres salat, overhældt med en dressing af appelsinjuice og tabasco. Hertil en klat creme fraiche, og en klat Guacamole, som laves på følgende måde:
Kødet fra 1-2 godt modne avocadoer blendes med citronsaft, hvidløg, lidt salt og en smule creme fraiche.
Herlighedsværdigen bliver bestemt ikke ringere, hvis der også er en klat mexi-ris på tallerkenen:
Kog ris til ca. halvdelen af det antal personer, I er. Svits et stort løg og nogle hakkede tomater i olivenolie. Tilsæt risene og smag til med spidskommen og salt.
Som tilbehør serveres ostegratinerede tortillachips og ekstra salat. |
..... vaxen jeg går ud fra at du selv kan lave majspandekager uden for meget hvedemel osv
herfra http://hjem.get2net.dk/luthien/mad.htm
taco og tortillas er lige gode til det hele
| |
|
hej
hjemme hos os, er taco skaller et stort hit, men vi har samme problem som mange andre.... og derfor er vi begyndt at købe de flade taco skaller..... ja den er god nok, der er lavet flade taco skaller, vil tror de er ca 10 cm lange, 5 brede, og 1 cm høj, så slipper man for at ligne en brugt hagesmæk når man har spist, for de er lige til at holde styr på, de er også lavet i en mini udgave, tror de er ca halv str.... så køb dem, og i vil blive glade for at spise taco skaller igen.
venlig hilsen michelle
| |
| Kommentar Fra : vaxen |
Dato : 08-01-07 22:00 |
|
Jaaa, Michelle, dem har jeg godt set - men de er desværre ikke i sortiment i den lokale Brugs, hvor vi almindeligvis henter vores mad, når det skal gå hurtigt ( istedet for det lokale pizzaria, suk...)
De er noget lettere at styre, det vil jeg give dig helt ret i!
Hvad angår de almindelige, så tror jeg Nordsted er inde på noget af det rigtige... en voksdug!!! Hagesmæk og så en klar vaskemaskine og et bad
Nå, pyt, det smager jo ganske glimrende i en snæver vending - og så kan man vel godt leve med lidt snask på hænderne..... Men jeg kommer ALDRIG til at spise Taco på en restaurant!!!
Vaxen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|