/ Forside/ Interesser / Helbred / Ernæring / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Ernæring
#NavnPoint
marken84 832
vaxen 820
dova 741
svendgive.. 666
o.v.n. 443
Nordsted1 440
katekismus 409
Teil 330
Tordenkal.. 310
10  erling_l 304
gærdej
Fra : karin42
Vist : 740 gange
73 point
Dato : 27-10-06 19:53

kan man lave sin gærdej om aftenen, og bage næste dag ?

 
 
Accepteret svar
Fra : o.v.n.

Modtaget 83 point
Dato : 27-10-06 19:59

Ja det kan du sagtens
Citat
Fordelen ved langtids hævning er at den længere tid er med til at smagen får tid til at udvikle sig
samt at man får en meget fin let og porøs krumme , desuden risikere man ikke at få gærsmag
i Brødet.
Kan bruges ved alle Gærdeje med Hvedemel ( Brød - Boller og lignende ).

Man bruger 20 g Gær pr. Kg. Mel
Hævetiden er ca. 4 Timer ved Stuetemperatur eller længere ved lavere Temperature
derefter slås Dejen ned og formes til det ønskede Brød som efterhæver ca. 1 Time.

fra siden http://hjem.tele2adsl.dk/JCH/bagverk.htm

Godkendelse af svar
Fra : karin42


Dato : 27-10-06 20:18

Tak for svaret o.v.n..
jamen det var da storartet tak for det .

Kommentar
Fra : o.v.n.


Dato : 27-10-06 21:12

Selv tak Karin42, og god weekend

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste