/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på lækker kringle
Fra : SandraFalk
Vist : 1377 gange
50 point
Dato : 23-10-06 17:42

Søger en opskrift på en lækker kringle (gerne med gær).. Eller en stang af en slags..uhm til aftenkaffen

 
 
Kommentar
Fra : Bettina78


Dato : 23-10-06 17:47

Hej Sandra
Prøv http://maduniverset.dk/
Der er ALT hvad hjertet begærer af mad/drinks/kage-opskrifter, der er sat op efter karakterer givet af brugere osv. Kanon side...der skulle der nok være nogle

Kommentar
Fra : SandraFalk


Dato : 23-10-06 18:19

jo tak har været inde på en del madopskriftssider, men ku godt tænke mig en opskrift fra en herinde der var afprøvet og garanteret GOD!

Kommentar
Fra : missjosephine


Dato : 23-10-06 19:55

jeg ved, at min dejlige bageglade vestjydske moster laver kringle af helt alm. franskbrødsdej.
den ruller hun ud til en flad en hvori hun putter alverden ting og sager. rosiner, pomerans en masse kanelelelr kardemomme, sukker og hvad ellers man kan finde på.remons, hvad det så ellers er.
derefter blir den rullet sammen og bagt, som var det et alm. brød.
jeg ved desværre ikke hvordan den smager, da jeg ikke kan li' alt det der blir puttet indeni.
¨
men dem der spiser den, de siger mums....
god fornøjelse.
missj.

Accepteret svar
Fra : momomo

Modtaget 50 point
Dato : 23-10-06 23:29

Så skidt, pyt da, du får opskriften på:

SØNDERJYDSK KRANS
300 g mel hakkes sammen med
200 g smør og
3-4 spsk. sukker
50 g gær der plukkes i små stykker og
2 æg.
æltes til en fast smidig dej der rulles ud til et bredt bånd
fyld:
75 g smør blandes med
2 spsk. sukker og
100 g ren rå marcipan revet på råkostjernet
fyldet lægges på midten af dejen og der skæres nogle snit i siderne med ca. 5 cm mellemrum
sidestykkerne foldes ind over skiftevis fra hver side. Hæver ca 1 time eller endnu bedre natten
over ved ca.12 grader. Lige inden bagningen pensles dejen med æg og drysses med
perlesukker og hakkede mandler.
Det er nok til 2 stænger der bages på nederste rille ved 220 g i ca. 20 min.
velbekomme fra momomo

Godkendelse af svar
Fra : SandraFalk


Dato : 24-10-06 10:13

Tak for svaret momomo. Den lyder da lækker

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste