Morgen
Frugtsalat af to stykker frugt, i alt 200-250 g, svarer til ca. en halv banan sammen med en blomme eller et halvt æble eller en halv grapefrugt eller et par skiver frisk ananas.
En kop kaffe latte (lige dele minimælk og kaffe).
Formiddag
1 lille bæger (1,5 dl) syrnet mælkeprodukt - højst 1,5 g fedt/dl .
Frokost
En stor portion blandet salat af f.eks. rødkål, broccoli, gulerod, agurk, champignon, peberfrugt, baby majs, ærter, blegselleri, kinaradise, tomater eller rå blomkål. 2-3 tsk. dressing (15 g).
Proteiner som tilbehør, i alt 90 g, f.eks. kalkun, kylling, skinke, roastbeef, marineret sild, røget laks, torskerogn, frikadelle, tun i vand, skaldyr, æg, hytteost 5+, rygeost 5+ eller fetaost 5 pct.
1 skive rugbrød (40 g) eller 2 skiver groft knækbrød.
Eftermiddag
1 gulerod, 1 skive rugbrød (40 g) eller 2 skiver groft knækbrød, ½ banan eller 1 stk frugt. Vand, te eller kaffe.
Aften
Tre gange ugentligt:
Enten 2 små kartofler (80 g) eller 50 g grovpasta (tør vægt) eller 1 skive rugbrød eller grovbrød (50 g).
Hver dag: 150 g magert kød med maks. 10 pct. fedt, fjerkræ uden skind, fed fisk eller 200 g mager fisk.
Højst 1 spsk. (15 g) olie i alt til stegning og dressing.
Minimum 100 g grønsager uanset tilberedning.
Vin og alkohol
3-4 glas vin ugentligt.
Drikkevarer
Kildevand og grøn te (alt kan drikkes, så længe det er kaloriefrit).
Alt hvidt skal væk fra kosten, mel, sukker, heroin og pasta.
Tag dagligt en vitamin/mineral tablet.
Man kan bytte om på det hele - sålænge kalorieforbruget holder sige på 12-1400 kcal om dagen.