|
 | Tilbehør til roastbeff Fra : MSS | Vist : 932 gange 100 point Dato : 27-01-06 10:06 |
|
Hej
Jeg skal lave en roastbeef næste weekend og savner lidt inspiration til tilbehøret ?
mvh
MSS
| |
 | Kommentar Fra : food_life  |
Dato : 27-01-06 10:10 |
|
- bordellaisesauce (rødvinsauce), ærter Bonne Femme (med bacontern & sauterede løgtern) samt pommes Duchess (kartoffelmos evt. fyldt med hakkede krydderurter og så sprøjtet i rosetter, herefter bagt i ovnen)
Velbekomme!
| |
 | Kommentar Fra : maria22 |
Dato : 27-01-06 10:13 |
|
En pastasalat som er lækker og anderledes!
Pastapenne/skruer
Olivenolie, tre spiseskeer
Frisk basilikum, en håndfuld
Otte-ti soltørrede tomater
To fed hvidløg.
Salt og Peber
Det kogte pasta røres med de øvrige ingredienser. Du får den skønneste pastasalat med god smag.
Hertil serveres godt brød.
Maria
| |
 | Kommentar Fra : molokyle  |
Dato : 27-01-06 10:28 |
|
Jeg er traditionsbunden:
Rødvinssovs, kogte hvide kartofler, brunede kartofler, blancerede grønne bønner/ærter, syltede asier og tyttebær kompot.
</MOLOKYLE>
| |
 | Kommentar Fra : frieda  |
Dato : 27-01-06 10:58 |
| | |
|
molo mein schatz - sq da ikke dét til ROASTBEEF......
Det er til OKSESTEG - forøvrigt måååms
Men ellers, hvis det er til kold roastbeef:
Kogte pillede aspargeskartofler, grofthakket rødløg, groftklippet purløg, dressing af balsamico smagt til med lidt vand, salt og peber - dét er sartme guf fru christoff!
Skal helst trække et par timer - god idé at lave det, mens kartoflerne er varme - så trækker de mest smag til sig.
Hanne
| |
 | Godkendelse af svar Fra : MSS |
Dato : 27-01-06 14:03 |
|
Tak for svaret Nordsted1.
mvh
MSS
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|