|
| Roastbeef Fra : MSS | Vist : 1835 gange 100 point Dato : 23-11-05 11:20 |
|
Hej
Jeg har "fundet" en roastbeef i min fryser fra juni månede. Er sådan et stykke kød, der har lagt i fryseren i ½ år, for gammelt ?? - Ville man med god samvittighed kunne servere det for gæster, og så være sikker på at det er ok ??
mvh
MSS
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 23-11-05 11:26 |
|
Ja det kan du sagtens.
En roastbeef er fedtfattig, og det er de fedtrige madvarer der bliver harske, og derfor ikke skal ligge mere end max ½ år
| |
| Kommentar Fra : thulin |
Dato : 23-11-05 11:26 |
|
Hvis det har været pakket ordentlig ind, og ikke er frost skadet, fejler det intet.
Meeeeeeen....... Det bliver nu ikke mere "velhængt" eller på nogen måde bedre af af at ligge i en fryser
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 23-11-05 11:29 |
|
Der er altså stor forskel på at være velhængt og at være ældet LOOOL
| |
| Kommentar Fra : thulin |
Dato : 23-11-05 11:32 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : MSS |
Dato : 23-11-05 11:34 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|