/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
FARSERET AND?
Fra : food_life
Vist : 3314 gange
50 point
Dato : 02-11-02 20:49

En opskrift på farseret and?

 
 
Accepteret svar
Fra : bantam

Modtaget 50 point
Dato : 02-11-02 22:16

Hej

Der er den her , den er godt nok til gråand, men kan vel også give en ide til " alm" and, håber du kan bruge det.

Farseret gråand med svampesovs



Til 3 personer:

1 stk. udbenet gråand

200 g hakket kalvefars

1 stk. æg

0,5 dl piskefløde

0,5 tsk timian

0,5 tsk. basilikum

lidt salt

lidt peber

evt. 1-3 fed hvidløg

ca. 50g groft hakket svampe / champion



Tilbehør:

Hasselbach kartofler svampesovs

vildtsky

2,5 dl piskefløde

2,5 dl sødmælk

100g hakket svampe

En halv grønsags terning



Ænderne udbenes fra ryggen omkring skroget , pas på ikke at skære i skindet ved brystbenet til sidst

skæres vinge og lårben fra.



Klip skroget i stykker og brun det i en gryde og tilsæt 3 dl vand samt lidt salt.

Farsen røres sammen med æg, piskefløde, timian, basilikum, de 50 g svampe og smages til med salt og peber.



Kom farsen ind i ænderne og bind dem sammen med en bomuldssnor/garn, kom ænderne i et fad og brun dem

i ovnen på 3 sider under gril, sæt derefter ovnen på ca. 180 grader tilsæt lidt vand og dæk ænderne over med

stanniol og lad dem stå i ca. 50 min.



Lad skroget småsimre i godt en halv time si vildtskyen fra og lav sovsen færdig jævn med maizena rørt op i vand.

Med venlig hilsen
Bantam



Kommentar
Fra : Nyhedsbruger


Dato : 02-11-02 22:10

> En opskrift på farseret and?

Måske, hvis du spørger pænt, lader være med at RÅBE,
og kan være dit navn bekendt.........

--
Venligst
Poul F. Andersen



Kommentar
Fra : Nyhedsbruger


Dato : 02-11-02 22:14

"food_life" <food_life.news@kandu.dk> wrote
> En opskrift på farseret and?

<http://www.hoi.mobilixnet.dk/opskrift/Fjerkre/Farseretandebryst.htm>

--
Jakob Andersen



Godkendelse af svar
Fra : food_life


Dato : 20-11-02 14:04

Tak for svaret bantam.
                        

Kommentar
Fra : bantam


Dato : 21-11-02 14:59

Hej food_life

I månedsmagasinet IN nr.12 udkommet 14. november er der en meget lækker opskrift på farseret and.

Med venlig hilsen
Bantam

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste