|
| Sovs til forloren hare Fra : netsalg.dk | Vist : 2629 gange 20 point Dato : 31-10-05 16:28 |
|
Hej
Har købt en gang forloren hare hos slagteren i en foliebakke (700 gram ). Der står den skal i ovn i vandbad, men hvor længe? og kan man lave en sovs der smager af noget?
| |
| Accepteret svar Fra : Nordsted1 | Modtaget 30 point Dato : 31-10-05 16:33 |
|
ca 1 time ved 150 grader. (evt. med ekstra bacon på)
Sovs
Brug kødsaften fra bakken, denne jævnes og smages til, evt. med lidt blåskimmel ost
| |
|
I stedet for blåskimmelost kandu bruge syltetøj, det giver sovsen den for Forloren hare så typiske lidt sødlige sovs. Til vildtretter gives ofte en klat Ribsgele eller lign. og det er jo netop en vildtret man efterligner. Hilsen
| |
| Kommentar Fra : sverola |
Dato : 31-10-05 16:49 |
|
Alternativt kan bruges den almindelige brune sovs i pose ,som så smages til med ribs gele(eller anden syrlig gele) lidt ost og fløde.For at få den helt rette vildt smag kan du tilsætte lidt stødte enebær .Den kraft som evt måtte være i folie bakken kan hældes i sovsen -server med letristede små pille kartofler og rosenkål-
velbekomme
sverola
| |
| Godkendelse af svar Fra : netsalg.dk |
Dato : 31-10-05 16:52 |
|
Tak for svaret Nordsted1.
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 31-10-05 16:56 |
|
Det er helt sikkert, at jeg ville jævne kødsaften med piskefløde.
Evt. smage til med krydderier, som er i huset.
Hvis du ønsker en "sød" sovs så kan du komme lidt ribsgele i, men ikke for meget, det kan også blive for sødt.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|