|
|
Hej Kamma.
Da Squash jo er temmeligt væskefyldte, vil de opføre sig ligesom andre nedfrosne grøntsager og svampe når de igen bliver tøet op. Vand der fryser udvider sig og presser kødets celler fra hinanden. Når du tøer dem op igen, vil vandet løbe fra men kødet vil ikke trække sig sammen. Det vil derfor have en meget blødere konsistens. Om du så kan finde noget at bruge dem til hvor dette ikke har betydning, må jo komme an på en prøve. Jeg fryser aldrig selv mine svampe ned da jeg ikke bryder mig om deres konsistens når de bliver tøet op. Jeg vælger at tørre dem istedet. Det kan du måske også med held gøre med dine Squash. Held og lykke Arne
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|