|
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : Jimmy17 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 27-06-05 18:22 |
|
Øhh, ikke helt med på spørgsmålet..
Men alle tre er jo det, man betegner, som kornprodukter.
| |
![](/images/profiles/icons/198937.jpg) | Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 27-06-05 18:24 |
| | |
![](/images/profiles/StandardIcons/vonduck.jpg) | Godkendelse af svar Fra : Sygate ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 27-06-05 18:58 |
| | |
![](/images/profiles/StandardIcons/talk1.jpg) | Kommentar Fra : netper ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 27-06-05 19:02 |
|
Hej Sygate
Hvorfor er det at du ikke må få hvedemel ? og hvem er det der har rådet dig ?
Det jeg tænker på er jo at hvis det er mistanke om evt allergi over for gluten så indeholder også rug og havre gluten.
Der er tit en del hvedemel i rugbrød, men rug og hvede er forskellige kornarter.
Den som har rådet dig kunne sikkert også fortælle hvilke andre kornarter du skal holde dig fra.
Mvh
Per
| |
![](/images/profiles/icons/198937.jpg) | Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 27-06-05 22:22 |
|
Dova
Dit svar er både korrekt og forkert, i det, at der er tale om 2 forskellige kornsorter, men samtidig er de begge græsser og dermed i familie med hinanden.
Jeg tror dog ikke, at Sygates sp. egentlig handler om hvorvidt disse kornsorter er i familie, men om de begge indeholder det stof, som Sygate angiveligt skal holde sig fra.
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|