/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
erstatning for pecorino-ost
14-05-05 08:58
: jakjoe
14-05-05 09:01
: jakjoe
14-05-05 09:17
: jabco9240
14-05-05 09:29
: jakjoe
14-05-05 09:31
: jakjoe
14-05-05 09:32
: jakjoe
14-05-05 10:09
: jabco9240
14-05-05 10:19
: jakjoe
erstatning for pecorino-ost
Fra :
jabco9240
Vist : 7775 gange
50 point
Dato :
14-05-05 08:50
Vi skal bruge revet pecorino-ost i en pasta-sauce. Men kan det erstattes af en anden slags ost? Hvilken?
Accepteret svar
Fra :
jakjoe
Modtaget 60 point
Dato :
14-05-05 08:58
Parmesan ost.
http://www.bellitalia.dk/artikler/artpas.htm
Citat
Drys med revet pecorino (alt. parmesan) og server.
mvh
jakjoe
Kommentar
Fra :
jakjoe
Dato :
14-05-05 09:01
Også her er der som alternativ foreslået parmesan ost.
http://kortlink.dk/1st-gourmet/sr9
mvh
jakjoe
Kommentar
Fra :
jabco9240
Dato :
14-05-05 09:17
Pecorino-osten skal bruges I saucen - gør det nogen forskel - hvor smelt-bar er parmesanen feks.?
Kommentar
Fra :
jakjoe
Dato :
14-05-05 09:29
Hvis det smelter på denne måde, der er beskrevet her, skulle det vel også være ok i din sauce ??
http://www.a-h-b.dk/menu.asp?parent=279&sek=bryggeri
Citat
Smør og parmesan-sauce
Den letteste og lækreste pastasauce er at blande godt smør med revet parmesan. Kom det i en varm skål og bland den friskkogte varme pasta i, og bland. Varmen fra pastaen får smør og ost til at smelte sammen til en let creme. Spises straks
mvh
jakjoe
Kommentar
Fra :
jakjoe
Dato :
14-05-05 09:31
Eller også har du opfundet en ny sauce
Kommentar
Fra :
jakjoe
Dato :
14-05-05 09:32
Hvis du har parmesan, kan du lige prøve at varme en lille smule i vand !!
mvh
jakjoe
Godkendelse af svar
Fra :
jabco9240
Dato :
14-05-05 10:09
Tak for svaret jakjoe.
Kommentar
Fra :
jakjoe
Dato :
14-05-05 10:19
Tak, og god appetit.
mvh
jakjoe
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408925
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.