|
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 13-01-05 10:04 |
| | |
| Kommentar Fra : natmaden |
Dato : 13-01-05 10:13 |
| | |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 13-01-05 10:13 |
| | |
| Accepteret svar Fra : jorren | Modtaget 210 point Dato : 13-01-05 10:18 |
|
Hejsa, jeg har opskriften her, men orker ikke at skrive den af, den fylder meget hvis du vil have hele teksten med. Har du en fax eller en adresse, jeg kan sende den til, gør jeg det gerne. Du kan evt. maile til mig på kontakt@vinpakken.dk
mvh
Jorren
| |
| Kommentar Fra : jorren |
Dato : 13-01-05 10:29 |
|
og jeg kunne også levere dig vinen, du skal bruge. Det skal jo være Bourgogne!
mvh Jorren - www.vinpakken.dk
| |
| Godkendelse af svar Fra : Axelise |
Dato : 13-01-05 17:53 |
|
Tak for svaret jorren.
Jeg sender dig lige en mail med en besked, så vi kan finde ud af at udveksle opskriften. Jeg kan sende dig en frankeret kuvert med mit navn og min adresse på, hvis du vil give mig en adresse, jeg kan sende den til. Tusind tak!
| |
| Kommentar Fra : jorren |
Dato : 13-01-05 23:46 |
|
Adressen er ikke hemmelig, den kan også ses på min hjemmeside. Skriv til VinPakken.dk, Finnjollevej 36, 4040 Jyllinge.
NB! Iøvrigt var opskriften i Politiken lørdag, og ikke søndag.
mvh
Jorren
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|