snusi.
Ja ,der er noget der hedder en rullepind.
Hvis du går ud og skærer kosteskaftet til på den længde du skal bruge, har du en rullepind.
Kosteskaftet har den rigtige tykkelse.
Du har en klump dej, mel på bordet, bank på den, hårdt og brutalt,(tænk på din mand)
så den bliver lige så flad som du kan få den.
Tag nu rullepinden, hold den løst i den ene ende, brug så din venstre hånd til at rulle pinden hen over dejen.
Øvelse gør mester,øv jer nogen gange, så varer det ikke ret længe inden I behersker det nummer.
Der skal hele tiden være lidt mel på dejen medens der arbejdes med den.
Til sidst når dejen har størrelsen, skal vi have melet væk, hør så efter alle:
Ha' altid en støvekost liggende på bordet,fej dejen ren,fej melet sammen på bordet, så det let kan fjernes.
Små proff.tricks,men som er utroligt tidssparende i et alm. køkken.
Gør nu som jeg siger,gerne langsomt i begyndelsen, men så kan der komme skub på,
så det ikke tager en pokkers tid,og så kan det blive rigtig sjovt at lave den slags.
Held og lykke. Hilsen Keldd.