|
| Puffede hvedekerner Fra : christian.m | Vist : 3392 gange 100 point Dato : 18-08-02 13:21 |
|
Hej er der nogen som ved hvordan man får en hvedekerne til at puffe? Ligesom når man putter et majskorn ned i popkornsmaskinen. Jeg har forsøgt mange ting bla kogende olie, popkornsmaskinen, ovnen. Resultatet er hver gang blevet små sorte hvedekerner, som kun har udvidet sig en anelse, ikke noget der bare minder om de guldkorn som man kan købe i butikkerne.
Måske er det en bestemt slags hvedekerner/kornsort som man skal bruge.
mvh christian.m
ps. resultatet skulle gerne kunne spises.
| |
| Kommentar Fra : Gennie |
Dato : 18-08-02 21:59 |
|
Jeg synes at have hørt et sted at man puffer hvedekerner med damp.
Bye
Gennie
| |
| Accepteret svar Fra : Jacq | Modtaget 100 point Dato : 25-08-02 23:36 |
|
Hej Christian.
Man kan købe puffede hvedekerner. Altså Guldkort uden "guld".
Jeg mener også der er damp involveret i processen og tror ikke det er noget man kan fremstille selv.
Mvh
Jacqueline
| |
| Godkendelse af svar Fra : christian.m |
Dato : 27-08-02 21:58 |
|
Tak for svaret Jacq.
Jamen så må jeg jo forsøge med damp. Jeg spiser mange guldkorn til daglig, men det kunne jo være sjovt hvis man kunne fremstille dem selv.
Mvh christian.m
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|