|
![](/images/profiles/StandardIcons/dog2.jpg) | vaniliekranse Fra : showgirl ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) | Vist : 927 gange 100 point Dato : 05-12-04 18:25 |
|
jeg har et stort problem som jeg håbede en klog sjæl kunne hjælpe mig med...
jeg står og er i gang med at lave vaniliekranse, og presser jo dejen igennem en kødhakker, men dejen knækker hele tiden, og jeg kan derfor ikke lave stænger så... det er møg irriterende....
hvad kan jeg gør???
glædelig jul
| |
![](/images/profiles/icons/193676.jpg) | Accepteret svar Fra : Solmyr ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) | ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/big/star30.gif) Modtaget 110 point Dato : 05-12-04 18:34 |
|
Mon det kan lade sig gøre at bruge en .. ja hvad hedder den nu..
sådan en man bruger, når man pynter med flødeskum..
det kan godt være at dejen er for tyk til det.
Rune
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/dog2.jpg) | Godkendelse af svar Fra : showgirl ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 05-12-04 18:38 |
|
Tak for svaret Solmyr.
du har nok ret jeg prøver
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/dog2.jpg) | Kommentar Fra : showgirl ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 05-12-04 18:43 |
|
hej pipzi...
det har stået på køl i 5 timer, og er helt stiv, så det kan ikke være derfor
| |
![](/images/profiles/icons/30420.jpg) | Kommentar Fra : Birgitta ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 05-12-04 19:08 |
|
Næ. Den kan også være FOR kold. Prøv at ælte den smidig inden du kommer den i maskinen. Jeg går ud fra, at du bruger en gammeldags kødhakkemaskine?
Jeg lavede mine kranse i fredags, og min dej var osse for kold.
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|