/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvornår skal jeg tage den and ud og hvor~
Fra : maya123
Vist : 5103 gange
50 point
Dato : 07-11-04 09:19

Hejsa
Nu er der "røre i andedammen" igen. Rappen vejer 3,4 kg en ordentlig moppedreng. Den skal jo nedsvælges på onsdag, fandt vi ud af.
Hvornår skal den ud af fryseren, den skal være heeeeelt tøet op og hvorlænge skal den have i en gasovn, langtidsstegning? Selv tror jeg, at jeg allerede skal have den ud i morgen, mandag og så i køleskab, lyder det rigtigt?
Mange hilsner fra Maya


 
 
Kommentar
Fra : maya123


Dato : 07-11-04 09:25

http://www.anesmad.dk/opskrifter/053.html
Ja nu fandt jeg selv et link, typisk
Den der kommer med gode tip, får pointene


Kommentar
Fra : netper


Dato : 07-11-04 09:30

Hej Maya

Du lægger den i køleskabet 2-3 dage før den skal bruges, heller lidt for tidligt end for sent da anden jo sagtens kan holde sig nogle dage optøet i køleskabet.

Per

Kommentar
Fra : maya123


Dato : 07-11-04 09:36

Hej Per
Længe siden Har du været væk fra kandu.dk eller har jeg?

Hvor lang stegetid skal jeg så beregne, på 3,5 kg og langtidsstegning? Eller hvornår skal den i gasovnen, når vi skal såise ved 18 tiden.
MVH Maya


Kommentar
Fra : maya123


Dato : 07-11-04 09:37

Der skal stå: når vi skal spise ved 18 tiden.


Accepteret svar
Fra : netper

Modtaget 60 point
Dato : 07-11-04 09:42

Hej Maya

Jeg er jo ikke så aktiv her på kandu så det er jo ikke sikkert nogen af os har været væk *G*

Skal du langtidsstege anden skal du regne med 6 timer altså anden ind ved 12 tiden.

Og der skulle ikke være forskel på el og gasovn hvis blot du ramer temperaturen rigtigt i gasovnen.

Læs meget mere om mortens aften og opskrifter her.
http://www.dk-kogebogen.dk/info/link-til-os/hoejtid/mortensaften/mortensaften.php

Per

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 07-11-04 09:42

Hej Maya

Er både enig med din "selvfundne" opskrift og Per.
Mine tip er: at servere anden med brunede kartofler, Waldorf salat,selvfølgelig den gode sovs og "min" rødkålssalat
Den er blevet fast inventar i min familie. Serveres til alle federe retter (også til jule-kalkunen), hvor man traditionelt servere rødkål.
Den er et friskt modvægt til det fede og smager helt vidunderligt.

Rødkålssalat

fintskåret rødkål
1 lille porre, fintsnittet
3 spsk. hakket persille

Marinade:
2 spsk olie
2 spsk vineddike/citron
2 spsk vand
kommen
salt, pebber

Lad den stå og trække en times tid.

Frieda




Kommentar
Fra : netper


Dato : 07-11-04 09:47

Er der forøvrigt nogen der ved hvad der er den tradtionelle forret til mortensanden ??

desserten er jo bagt æblekage

Per


Kommentar
Fra : frieda


Dato : 07-11-04 09:54

Ingen forret, da retten er så "tung" i sig selv.
Og hvor har du det fra, at Bagt æblekage skulle være den traditionelle dessert?

frieda

Kommentar
Fra : maya123


Dato : 07-11-04 10:03

Tak for de gode tip, frieda
Heller ingen forret her og jeg har købt en isdessert, men lur mig om jeg ikke hopper på æblekagen, alligevel.

Godkendelse af svar
Fra : maya123


Dato : 07-11-04 10:05

Tak for svaret netper.
Tak for det om langtidsstegning, der var jeg lidt ude.
Nååhh, ppyyhhh godt vi ikke er blevet væk, hi hi *GG*
Fortsat god søndag fra Maya

                        

Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 07-11-04 13:43

Hej, Maya. -Håber, du har taget anden ud af fryseren. -Min kom allerede i køleskabet i formiddags, og den vejer kun knap 3 kg.

Jeg vil nok også forsøge mig med langtidsstegningen... mmmmh! jeg glæder mig!

Kommentar
Fra : netper


Dato : 07-11-04 13:55

Hej Frieda

Jeg er faktisk ikke lige klar over hvor jeg har det fra, tror jeg har læst det et sted, men jeg syntes nu det lyder meget rimligt da mange jo har æbler fra haven som lige er taget ind.

Per


Kommentar
Fra : maya123


Dato : 08-11-04 01:52

Hej Birgitta, ja Tak
Jeg tog den ud i går, søndag.......så er jeg sikker.
uuhhmmm, hvor jeg glæder mig.
Venlig hilsen Maya

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste