|
 | Kommentar Fra : mulberry  |
Dato : 28-08-04 10:37 |
|
1Kg Appelsiner
50 gram friske chilli
200 gram sukker
225 gram stivelsesmiddel(er ikke HELT sikker på oversættelsen af "Gelier")
2 liter vand
De skrællede appelsiner og chilli skåret i små stykker og vand står natten over og trækker i en gryde.
Derefter koges 1 time over svagt blus. Massen blandes med sukkeret og røres og koges i 2 minutter. (Stivelsesmidlet) tilsættes og der fyldes i glas.
| |
 | Accepteret svar Fra : jakjoe  |  Modtaget 210 point Dato : 28-08-04 10:37 |
|
1 kg. appelsin
50g friske chili
2 kg sukker
225 g flydende gelatine
2 l vand
Tilberedning:
De skrællede appelsiner og chili´erne skæres i små stykker og lad det stå med vandet i en skål natten over. Derefter koges det 1 time ved svag varme. Derefter tilsættes sukkeret ved omrøring, og lad det koge i 2 minutter. Gelatinen røres i, et kort opkog og hæld det på glas.
mvh
jakjoe
| |
 | Kommentar Fra : jakjoe  |
Dato : 28-08-04 10:37 |
|
1 kg. appelsin
50g friske chili
2 kg sukker
225 g flydende gelatine
2 l vand
Tilberedning:
De skrællede appelsiner og chili´erne skæres i små stykker og lad det stå med vandet i en skål natten over. Derefter koges det 1 time ved svag varme. Derefter tilsættes sukkeret ved omrøring, og lad det koge i 2 minutter. Gelatinen røres i, et kort opkog og hæld det på glas.
mvh
jakjoe
| |
 | Kommentar Fra : jakjoe  |
Dato : 28-08-04 10:39 |
|
mulberry> Du bruger for lidt sukker
mvh
jakjoe
| |
 | Kommentar Fra : mulberry  |
Dato : 28-08-04 10:45 |
| | |
 | Kommentar Fra : jakjoe  |
Dato : 28-08-04 10:46 |
| | |
 | Godkendelse af svar Fra : netper  |
Dato : 28-08-04 12:22 |
| | |
 | Kommentar Fra : jakjoe  |
Dato : 28-08-04 12:28 |
|
Velbekomme, og tak
mvh
jakjoe
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|