/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
leberkaese (oversættelse)
Fra : netper
Vist : 4319 gange
200 point
Dato : 03-08-04 10:41

Jeg vil høre om der er en der vil oversætte denne opskrift for mig.

Mvh
Per

1lb 2oz. beef meat
1lb 2oz. pork meat
11oz. pork liver
2oz. bacon
5 1/2oz. fine plain bread crumbs
2 large onions
2 eggs
1 bundle of fresh parsley
1 tsp. marjoram
1 tsp. salt
1/2 tsp. pepper
dash of thyme
dash of rosemary
dash of lovage
dash of cayenne pepper
2-3 cups clear broth
1-2 Tbls. pork lard



Finely chop meats and liver, peel and dice the onions, also dice the bacon. Process this mixture twice through a meat grinder until smooth.

Prepare a firm dough while adding the eggs, finely chopped parsley, bread crumbs and spices. Gradually work in the broth and set the dough aside for 30 minutes.

Brush a loaf pan with melted lard and fill with the meat dough. Place into preheated oven (425-450F) for 30 minutes, then brush crust with melted lard until very shiny.

Turn upside down onto a meat platter and remove from the pan, slice and serve!




 
 
Accepteret svar
Fra : SonjaAS

Modtaget 210 point
Dato : 03-08-04 10:57

510 g oksekød
510 g svinekød
308 g svinelever
56 g bacon
154 g fin brødkrumme
2 store løg
2 æg
1 bdt frisk persille
1 tsk merian
1 tsk salt
½ tsk peber
drys timian
drys rosmarin
drys løvstikke
drys cayennepeber
50-75 cl klar bouillon
1-2 spsk svinefedt

Hak kød og lever dint, pil og skær løgene i tern, skær også baconen i tern. Kør denne blanding 2 gange gennem kødhakkeren til det er ensartet.

Forbered en fast fars mens du tilsætter æg, finthakket persille, brødkrummer og krydderier. Tilsæt gradvist bouillonen og sæt farsen tilside i 30 minutter.

Smør en brødform med smeltet fedt og fyld farsen i. Kom i en forvarmet ovn ved 225 grader C i 30 minutter, så pensl skorpen med smeltet fedt til den skinner.

Vend den ud på et spækbrædt, fjern formen, skær i skiver og server!

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 03-08-04 11:08

Undskyld, men jeg vil tillade mig at give dig en "rigtig" opskrift på Leberkäse. Opskriften er min tyske svigermors.

Det er "knejpe-mad" og spises traditionelt med brasede kartofler og sennep og selvfølgelig en go øl.

Elviras Leberkäse

1 kg magert oksekød
200 g svinenakke
100 g spæk
1 løg
30 g salt
1 tsk peber
1 tsk merian
1 fed hvidløg
Saften og skallen af en halv citron
5 dl vand
5 g svinefedt

Kør alle ingredienserne gennem en kødhakker. Lad farsen hvile koldt et par timer.
Smør en brødform godt og pres farsen godt ned i.

Bag i ovnen ved 180 grader i 2 ½ - 2 timer til gennembagt.

Serveres traditionelt med brasede kartofler og sennep.

Frieda
tyskland


Kommentar
Fra : netper


Dato : 03-08-04 12:55

Hej Frieda

Jeg har smidt et spørgsmål "Elviras Leberkäse" så du også kan få noget for din opskrift, og mage tag for svaret.

Mvh
Per



Godkendelse af svar
Fra : netper


Dato : 03-08-04 12:55

Tak for svaret SonjaAS.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste