|
 | Kommentar Fra : Teil  |
Dato : 24-06-04 16:06 |
| | |
 | Kommentar Fra : rosekamp  |
Dato : 24-06-04 21:40 |
|
Jeg har nedfrosset mange forskellige blomster til samme formål med stort held.
Jeg kan f.eks. også varmt anbefale at du laver en bowle af is med frosne blomster i på flg. måde:
Tag en stor skål med en mindre skål indeni. Hæld lidt vand imellem skålene og drys ugiftige blomster i (Tallerkensmækkere/Blomsterkarse/Nasturtium (som er samme blomst) er f.eks. meget flot i sådan en isbowle) stil skålene i fryseren til vandet er frosset, bagefter hælder du igen lidt vand og blomster i, stiller skålene i fryseren og fortsætter på den måde til du har fyldt mellemrummet mellem skålene op. Nu har du en fin is-blomsterbowle, som du kan servere din saft/drink i.
Hvis du har plads i fryseren kan du jo lave et par stykker (mens der er blomster i haven), pille dem ud af skålene og lægge dem i plastposer, så de ikke fylder så meget. Så kan du også have en klar til om vinteren, hvor det ser ekstra flot ud med "friske" blomster.
Rosekamp
| |
 | Kommentar Fra : molokyle  |
Dato : 24-06-04 22:06 |
|
Det lyder som en god idé at indefryse blomsterne i isterninger. Så bevare de deres dekorative virkning, men igen : De slasker, når de tøes op og egner sig ikke til f.eks :
Citat Et godt trick:
Lav en alm. pandekagedej og dyp blomsterklasen deri. Sænk den derefter ca. 1 min. i kogende palmin (palmefedt).
Spis den varm med sukker eller marmelade/syltetøj. |
</MOLOKYLE>
| |
 | Godkendelse af svar Fra : wolffi  |
Dato : 25-06-04 08:15 |
|
Tak for svaret ElseR.
Ideen med isterningerne er super !
Hanne
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|