|
 | Accepteret svar Fra : frieda  |  Modtaget 210 point Dato : 24-04-04 10:44 |
|
Når vi spiser "Thanksgiving dinner" med amerikanske venner, får vi altid Cranberry (tranebær) til. Det er et af de traditionelle tilbehør til kalkun i USA.
Mint jelly er mere engelsk/irsk og rigtig nok tilbehør til lam.
Frieda
PS: Der er mynte i "din" opskrift, men problemet er, at amerikanererne ofte bruger "færdigprodukter" i deres opskrifter.
Også her: Sweet'n Low; dvs. nogle poser med pulver, som jeg ikke aner, hvad er og derfor ikke kan råde dig til at erstatte med noget andet.
Det kan jeg i nogle tilfælde med engelske opskrifter, da jeg har boet i england og kender noget til produkterne der.
| |
 | Kommentar Fra : netper  |
Dato : 24-04-04 12:34 |
|
Jeg har i forvejen et par opskrifter på mynte/mint gele, så måske jeg kunne bruge disse i stedet ??
Jeg syntes blot det lyder meget sødt til en kødret.
Per
100 g friske mynteblade
1 liter usødet æblesaft
1 brev Gul Melatin (40 g)
750 g sukker
Myntebladene skylles, overhældes med æblesaften. Koges 5 min. Bladene tages op og trykkes tørre over gryden. Saften måles, der skal være 1 liter. Saften bringes i kog. Den Gule Melatin tilsættes under omrøring. Gives et opkog på 1 min. Sukkeret drysses lidt efter lidt i den kogende saft. Koges 1 min. Geléen skummes, fyldes i Atamon skyllede glas, der lukkes dagen efter. Geléen kan evt. tilsættes lidt grøn frugtfarve og lidt hakkede mynteblade efter kogningen.
| |
 | Kommentar Fra : frieda  |
Dato : 24-04-04 12:40 |
|
Lyder fint. det er meget dejligt med noget sødt til kød.
Vi (i Danmarks) spiser jo også ribsgele til alt muligt kød.
| |
 | Godkendelse af svar Fra : netper  |
Dato : 24-04-04 12:43 |
|
Tjoo det er jo selvfølgelig rigtigt nok.
Så jeg bruger da bare den sidste opskerift så *S*
Tak for hjælpen
Per
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|