/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
frokoster for vegetarer
Fra : bornholmkt
Vist : 751 gange
150 point
Dato : 24-01-04 17:04

jeg skal til en kombineret vegetar og kødspiser frokost d. 31/1. Min opgave er at lave to vegetarretter til et tag selv bord. Jeg vil lave en nøddepostej, men hvad kunne være en god ide som det andet når det samtidig også skal kunne tiltale kødspiserne. Der er i forvejen linsefrikadeller og tærte. Det må godt være med f. eks skaldyr, men jeg tror en del afde med kødretter vil gå denne vej for at kunne tilgodese vegetarerne.

 
 
Kommentar
Fra : Chamira


Dato : 24-01-04 17:35

Hej Bornholmkt

Jeg laver tit vegetarmad og har fundet rigtig mange gode opskrifter på denne side:

http://www.dk-kogebogen.dk/vegetar.php

Bla. deres "grønne lasagner", "Vegetar tærter" og "Samosas" er jeg helt vild med.

Held og lykke med frokosten

Mvh Chamira c",)

Kommentar
Fra : Hovsan


Dato : 24-01-04 17:51

Champignonkrebinetteer, en spise som mange kødspisere rent faktisk har troet var kød.

400 g champignoner, 1 løg, 1 dl rasp, 1 dl hirseflager (eller rasp), 2 æg, 1 tsk tørret basilikum, slat, peber. Samt æg og rasp til panering og fedtstof til stegning

Løg samt champignon hakkes groft og svitses i smør på panden. I en skål blandes dette nu med rasp, hirseflager, æg og krydderier. Formes nu med hænderne og vendes i æg og rasp - steges på begge sider. Andre svampearter kan også bruges, hvilket jeg dog ikke har prøvet.

Det har altid været en succes også for kødspisere.

Accepteret svar
Fra : Hovsan

Modtaget 160 point
Dato : 24-01-04 17:58

Kunne også være usødede pandekager med krydderurter. Fyldet kan være alt fra stuvede champigning, porrer spinat eller andre kogte, stegte, stuvede grøntsager -du kan jo vælge, at gratinere med lidt ost i ovnen.

10-12 pandekager: 2 æg, 100 g grahamsmel, 150 g hvedmel, 4 dl. mælk, 1 dl vand - paprika, salt tørret eller frisk merian, basilikum og fintsnittet purløg (ialt ca. 1 spsk).

Bages som alm pandekager, der kan blive 10-12 stk af portionen - andre krydderier kan vælges.

Pandekagerne kan fryses, alt efter hvilket indhold du vælger kan det være muligt at nedfryse med fyld, så de bare skal varmes, evt. ostegratineres i ovnen.

Godkendelse af svar
Fra : bornholmkt


Dato : 25-01-04 10:48

Tak for svaret. Det bliver pandekager med en spinatblanding                        

Kommentar
Fra : Hovsan


Dato : 25-01-04 10:52

Selv tak - Fint du kunne bruge svaret - det lyder lækkert. Held og lykke med projektet og god fornøjelse.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste