/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Herregårdskoteletter
Fra : klodomir
Vist : 2007 gange
50 point
Dato : 13-01-04 17:53

Hvem kan hjælpe med en hurtig opskrift på herregårdskoteletter?

 
 
Kommentar
Fra : Teil


Dato : 13-01-04 18:44
Kommentar
Fra : Franksp


Dato : 13-01-04 18:54

Her har du 282 forskellige at vælge imellem.

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=herregårdskotelet

Mvh og velbekomme (jeg bliver helt sulten)

Frank

Kommentar
Fra : Teil


Dato : 13-01-04 18:55

Tjae, det er samme kogebog.


Kommentar
Fra : Franksp


Dato : 13-01-04 19:07

Pardon. Ja, det kan jeg godt se. Jeg var for længe om at sende, mit svar da jeg fik en telefon ind imellem.

Frank



Kommentar
Fra : Teil


Dato : 13-01-04 19:08

Det er ok.

Accepteret svar
Fra : mcloud

Modtaget 50 point
Dato : 13-01-04 19:55

Hej klodomir
Steg koteletten på normalvis .
Kog en kop vilde ris , lav lidt bønner eller majs og ærter .
sauter 1-1½ fed finthakket hvidløg og ½ alm . løg i lidt olie til det er blankt og blødt og kom 1 ds.hakkede flåede tomater på ,tilsæt lidt friskkværnet peber og salt og ½ tsk tørret oregano, ½ tsk basilikum og lad det simre i ca 20 minutter .Server tomatsaucen med kotelet og grøntsager evt. lidt godt brød og et glas rødvin

Velbekommen og god fornøjelse
mvh mcloud

Kommentar
Fra : maria22


Dato : 13-01-04 22:09

Dette er godt nok en opskrift på Herregårds bøffer, men måske kan den bruges alligevel

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=8992


mange hilsner

maria

Kommentar
Fra : AnniRKK


Dato : 14-01-04 20:00

Du kan også

Brune koteletten af på panden og herefter svitse løg og champignion, og ligge det hele i et ildfastfad, derefter koger du panden af i lidt fløde og det hælder du ud over koteletterne og du kan evt. komme et glas hvidvin eller rødvin i retten, så stiller du det i ovnen i ca 30 minutter ved 180 grader. Du kan servere ris eller hasselbach kartofler til retten og en let salat er også godt..

Velbekomme

Godkendelse af svar
Fra : klodomir


Dato : 15-01-04 12:24

mcloud vinder med et trynehår, selv om AnniRKKs opskrift også så god ud.

Alletiders Kogebog havde jeg allerede forgæves søgt i, og jeg kan altså ikke finde en opskrift der, endsige 282.

Tak for hjælpen, allesammen!

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste