/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Koncentrat eller pasta
Fra : Sandvad261
Vist : 388 gange
50 point
Dato : 28-01-18 10:36

Er der nogen her der har styr på Koncentrat og Pasta eller er det bare det samme ????
Og hvad vil eventuelt være det bedste til at blande i min marcipan da jeg ønsker en kraftig appelsinsmag i min chokolader.
Hej

 
 
Kommentar
Fra : transor


Dato : 28-01-18 22:57

Eksempelvis kan man købe koncentreret tomatpasta.
Selv om det ikke har med appelsinsmag at gøre, viser det alligevel noget om hvordan ordene bruges.
Man kan lave appelsinpasta , ved at inddampe, blendede hele økologiske appelsiner med skal.
Bedtste smag, hvis man fjerner kerner og "det hvide" inden blendingen.

pastaeen opstår ved koncentrering, så den er også både og.
Hvis du kan få fat i det er appelsinolie nok det bedste til at give en god og kraftig smag.

Kommentar
Fra : Bille1948


Dato : 28-01-18 23:02

Du ønsker mindst muligt rumfang, derfor skal du bruge det, der fylder mindst og giver mest mulig smag.

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 29-01-18 10:20
Accepteret svar
Fra : katekismus

Modtaget 25 point
Dato : 29-01-18 11:47
Godkendelse af svar
Fra : Sandvad261


Dato : 05-02-18 17:15

Tak for svaret katekismus.
Den side der den er værd at arbejde videre med.
Hej

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177564
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408970
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste