Hvis du har nougat indbagt i din kransekage typisk en ret stor kransekagestang hvor man indbager noget nougat det sker der ikke noget ved, der hvor det går galt, det er den " udvendige " chokolade, det er jo meget almindeligt at man dypper de små kransekagestænger i mørk chokolade, det smager virkelig godt, men den mørke chokolade tåler ikke køleskab eller fryser, så bliver den trist og kedelig.
Glasuren er der ingen problemer med, men husk lige at bruge æggehvide til glasuren og ikke vand, når der er kommet den mængde flormelis i din æggehvide, så brug en håndmixer til at piske glasuren med, for ellers vil det tage en evig tid.
Når glasuren er klar til brug, det finder du ud af ved at trække en tynd streg glasur på bordet, og stregen skal blive stående, den må ikke flyde ud, gør den det, så er den pisket for lidt, eller der er for lidt flormelis i den.
TIPS Når du så skal sprøjte med din glasur, så se her, lad os nu sige at det er en kransekagestang du skal have sprøjtet, så se ned på den, du har så her højre og venstre side og i midten øverst oppe har du toppen, når du så sprøjter med din glasur, så sørg for at komme ordentlig ud på hver side og lige langt ned i hver side, og læg så strengen med et mellemrum på ca. 2-3 mm
TIPS 2
Hvis du skal gøre det rigtigt så skal du bruge den masse der hedder " Kranse XX " fra Odense marcipan fabrik, den koster 195 kr. pr. kg. du kan også bruge det der hedder " Bagemarcipan " også fra Odense det kommer fra den samme maskine, det er bare ca. 20 kr. billiger pr. kg. til sidst er der så den billige måde, og det er at man i Tyskland giver ca. 90 kr. pr. kg. for Odense rå marcipan, den tror jeg jo nok de fleste bruger, der er ingen alm. mennesker der kan smage forskel.
Pyyyyy det blev til noget af en smøre.
Held og lykke med det.
Hej