/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
KRANSEKAGE HÆNGER I
Fra : AG112
Vist : 390 gange
300 point
Dato : 19-12-16 11:14

HEJ

NÅR JEG BAGER KRANSEKAGE, SPRØJTER JEG FORMENE MED AMO SPRAY OG DRYSSER ET TYNDT LAG RISMEL OVER. ALLIGEVEL HÆNGER KRANSEKAGE RINGENE FAST I FORMENE.

ER DER NOGEN DER HAR ET GODT RÅD, VILLE DET VÆRE DEJLIGT, PÅ FORHÅND TAK.

MVH AG112



 
 
Accepteret svar
Fra : Klaudi

Modtaget 310 point
Dato : 19-12-16 12:06

Smør kransekageformene med smør og drys rasp på, så hænger ringene ikke fast
Kilde: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=217


Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 19-12-16 14:23

Og brug ikke forme, men gør som min kone,
rul dem i ringe af afmålte forskelige længder og bag dem i ovnen...


Kommentar
Fra : Sandvad261


Dato : 20-12-16 16:45

Jeg har lavet meget kransekage og jeg bruger aldrig forme, jeg tror at der sker det for dig at når du smører formen ind i et eller andet stads, så vil det næste blive opløst og dermed er du lige vidt.
Når du laver kransekage så skal du lige se på hvad det skal blive til, skal det være en alm. kransekage ring eller en kransekage top, alså hvor du sætter ringene oven på hinanden og derefter med diverse pønt.
Til en top skal du være opmærksom på at det med æggevide og afbagning er meget vigtigt for kommer du for meget hvide i massen så kan du ikke rulle massen ud så vil den synke sammen for dig, et fif... når du ruller massen ud, så gør bordet fugtigt " IKKE VÅD " så kan fu rulle den lige så fint ud, og så kan du derefter trykke massen op, skal du lave en top, så er det så vidt jeg husker 14 cm den første skal være på, og derefter øger du længden med 2 cm hver gang, skriv længden i hver ring ellers går der ged i det for dig, når du så har lavet ringene så læg lige et stykke bagepapir over og derefter en bageplade og giv det hele så et let tryk, så får alle ringene den samme overflade så er det nemt at stable dem ellers vil de vælte for dig, det er også her at du skal være opmærksom på afbagningen, får de for lidt, kan de ikke holde til vægten og den vil synke sammen.
ved afbagningen så husk at sætte en ekstra plade under for eller brænder du bunden.
er det bare ringe du vil lave så skulle du prøve at dyppe bunden i mælkechokolde det smager skønt.
Hej og god vind

Godkendelse af svar
Fra : AG112


Dato : 22-12-16 10:51

Tak for svaret Klaudi.
HEJ KLAUDI
TAK FOR DIT RÅD. DET VIL JEG PRØVE. NU HAR JEG LIGE BAGT, SÅ DET BLIVER NÆSTE GANG.

ANDRE HAR OGSÅ GIVET FINE RÅD, DEM KENDTE JEG TIL. MEN DIT VAR FØRST.

MVH AG112



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste