|
 | Accepteret svar Fra : LuffeA |  Modtaget 100 point Dato : 25-10-15 08:55 |
|
Der er forsvundet meget, men også kommet nyt siden giganterne overtog indkøb af råmælk og produktion, samt salg, nicheproducenter skal være stærke for at komme ind i varmen og kunne holde sig inde, det har Thiese præsteret med en vis succes.
Det er ikke noget problem at lave en friskost hjemme i køkkenet, bortset fra spildet i valle, men der vil altid være en grynet konsistens.
Jeg kan huske at der på de gamle Buko-dåser stod at der var anvendt "smeltesalte" hvilket vel dækker over ting som man tilsatte for at gøre osten cremet når.
Den italienske Mascarpone kan bruges bredt i madlavning, dressinger og desserter, men der er ikke meget ostesmag i.
| |
|
Citat Jeg kan huske at der på de gamle Buko-dåser stod at der var anvendt "smeltesalte" |
Det står der også på den rejeost jeg har i køleskabet.
| |
 | Godkendelse af svar Fra : Oldboston  |
Dato : 29-10-15 11:33 |
| | |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|