|
| Toust-brød med hul og spejl-æg :-) Fra : kai-d | Vist : 712 gange 300 point Dato : 15-04-14 12:28 |
|
I reklamen
1 enkelt, bliver der lavet toust-brød med spejlæg, og så en enkelt.
Fandt filmen på YorTube og her kan man se at der er lavet et hul i brødet hvor æget kommes i.
Har selv prøvet det hele bliver noget sort, hvordan mon det laves helt enket.
GO`PÅSKE:
Kai.
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 15-04-14 12:39 |
| | |
| Kommentar Fra : kai-d |
Dato : 15-04-14 16:09 |
|
Er nok for ivrig efter 1 enkelt eller 2, så brødet bliver sort prøver igen ved svag varme.
| |
| Accepteret svar Fra : LuffeA | Modtaget 300 point Dato : 15-04-14 17:08 |
|
Citat Er nok for ivrig efter 1 enkelt eller 2, så brødet bliver sort prøver igen ved svag varme. |
Når brød ristes på panden i fedtstof behøver det ikke fuld power.
Det samme med æg, nu laver jeg tit æg og bacon, men jeg slukker for panden når jeg banker æggene ud i baconfedtet, de sprutter lidt og bliver så spejlet på eftervarmen, dette gælder naturligvis kun på "gammeldags" masseplader.
En anden variant af brød og æg laver jeg selv efter udenlandsk inspiration, et æg piskes og man dypper brødet i det og steger, hvis man tilsætter citronsaft til ægget smager brødet herregodt til fisk.
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 15-04-14 19:00 |
|
Du skal bare bruge en ordentlig brødrister luffe.
Den smider selv brød og æg op når den har fået nok.
| |
| Godkendelse af svar Fra : kai-d |
Dato : 15-04-14 23:05 |
|
Tak for svaret LuffeA.
Det virker mange tak.
Mvh.
Kai.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|