|
| Accepteret svar Fra : vagnr | Modtaget 110 point Dato : 18-11-13 10:37 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 18-11-13 10:40 |
|
I princippet kan man jo sylte eller henkoge alt, i gamle dage henkogte man også kød.
Jeg ville bruge rød eller hvidvinseddike, peber og lidt sukker samt citronsaft. Rema har billig vineddike i halvliter......Du kan jo prøve at blanchere nogle få radiser, lægge dem i lagen og smage på dem når de er kolde.
Lidt af den skarpe friske smag går nok fløjten, men til gengæld får man så den sød/sure der som en slags chutney udmærket kan bruges til ost.
| |
|
Radisser sylter man ikke, de skal spises friske, og det er jo dem der kommer først til foråret.
Sylt hellere rødbeder eller små agurker hvis du skal have lidt surt til maden...
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 18-11-13 11:00 |
|
Citat Radisser sylter man ikke, de skal spises friske, og det er jo dem der kommer først til foråret.
Sylt hellere rødbeder eller små agurker hvis du skal have lidt surt til maden... |
Og søde bløde græskar
Min mor lavede meget pickles, men næsten kun af blomkål, løg og gulerødder og en standard syltekrydderblanding, ikke som den man køber hvor der er en masse sød sennep.
Det smagte ikke meget af grøntsager, men de var stadig dejligt sprøde og smagte sur/sødt, godt tilbehør til al det fede mad.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|