/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Speget lammekølle
10-02-13 15:08
: smuller54
10-02-13 15:33
: katekismus
10-02-13 15:41
: vagnr
11-02-13 10:37
: jensviggo
Speget lammekølle
Fra :
jensviggo
Vist : 3018 gange
25 point
Dato :
10-02-13 09:47
Vi har købt et lam, har fået det parteret, og vil nu skal der laves speget lammekølle, jeg ved fra tidligere, at køllen skal ligge i saltlage i 3 uger og hænge i 3 uger, men jeg er i tvivl om lagen hvor kraftig skal den være.
mvh
jensviggo
Accepteret svar
Fra :
smuller54
Modtaget 25 point
Dato :
10-02-13 15:08
Måske der er nogle fif herfra Bonderøven-
http://www.dr.dk/DR1/Bonderoeven/index.htm#/67865
Kommentar
Fra :
katekismus
Dato :
10-02-13 15:33
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/saltlage-til-spraengning-af-koed
http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/Mad_der_holder/Udsendelser/udsendelser_2009/diverse_artikler/20090907152925.htm
Kommentar
Fra :
vagnr
Dato :
10-02-13 15:41
Et lille fif, en hel lammekølle er svær at få helt ned i lagen i en beholder i køleskabet, jeg bruger store (mad)plastposer til saltning/marinering af kød, de fleste supermarkeder har dem op til ca 20, rigeligt til en lammekølle.
Sørg for at få luften ud, så skal posen med kødet bare vendes engang imellem!
Godkendelse af svar
Fra :
jensviggo
Dato :
11-02-13 10:37
Tak for svaret smuller54. Superlink, og tusind tak.
mvh
jensviggo
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.