|
 | Kommentar Fra : ingelein  |
Dato : 21-12-12 15:01 |
|
Hej Nordsted1
Ja, den tanke har også strejfet mig at jeg kunne bruge chokoladeknapper. Men hvor god er den chokolade i grunden? Er der ikke meget fedt i - i forhold til andre chokolader med mere kakaoindhold?
Før julehilsen - Ingelein
| |
|
Jeg bruger guldbarre fra Tom's.
| |
 | Godkendelse af svar Fra : ingelein  |
Dato : 29-12-12 16:43 |
|
Tak for svaret Nordsted1.
Jeg havde hakket min "fine" chohiloade, men brugrte så resten af chokoladeknapperne - med held.
Jeg havde både hvide og nogle af lys chokolade liggende. Det må absolut være den højere fedtandel i knapperne som gør at de ikke smitter af.
Mange hilsner - Ingelein
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|