|
| Kommentar Fra : Teil |
Dato : 17-08-12 15:09 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 17-08-12 15:29 |
| | |
|
Tro også jeg ville bruge løg og evt bacon i tern hvis det skal være lidt luksus tilgengælg men det er bare min mening er børnespire rigtige gode i workretter og salater men hold dem langt væk fra den slags sammenkogte retter.
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 17-08-12 16:18 |
|
Med mindre man har helt specielt professionelt grej er det meget svært at lave så store portioner ad gangen .
Intet privat komfur kan brune 3 kg kød på en gang. Det ender i nogt blæver kogesaft.
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 17-08-12 16:19 |
|
Med mindre man har helt specielt professionelt grej er det meget svært at lave så store portioner ad gangen .
Intet privat komfur kan brune 3 kg kød på en gang. Det ender i nogt blæver kogesaft.
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 17-08-12 17:48 |
|
Ha ha Teil, ja så tror jeg godt nok de kan få stillet den værste sult.
Smuller54... 3 kg kød er det ikke for lidt?? 100 g til hver
Tak_for_hjælpen, du har ret vedr. bønnespirer, jeg plejer at komme dem i til sidst, så de kan være sprøde, men denne gang skal menu'en ud at køre, så jeg undlader dem.
Transor, vi bruger et alm. komfur og en ekstra kogeplade, så det skal nok gå
Nogen bud på hvor meget af det øvrige der skal bruges?
| |
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 300 point Dato : 17-08-12 20:59 |
|
så ville jeg skyde mig frem til
2,5 kg champignon ( 4 personer normalt 500 g)
10 store løg (4 personer normalt 2 løg)
5 dåser tomat, hakket (4 personer normalt 1 dåse)
de 3 flasker rødvin kan du undlade
resten aner jeg ikke
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 17-08-12 22:41 |
|
Du skal svitse kødet i mindre portioner . *Gerne sammen med evt. løg og champignon.
Kød og champignon kan så lægges til side , indtil det hele samles i de store gryder.
Husk at en stor portion er langsom at opvarme, men også holdersig længe varm, så kødet mørner mere længe efter at gryden er taget fra.
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 18-08-12 21:55 |
|
Jeg vil lige give jer opskriften på det færdige resultat - fremstillet på et alm. komfur
6 kg. svinekød i tern... svitset på stegepanden - fandens til arbejde i denne varme
10 ds flåede tomater
4 ds pure
2 l madlavningsfløde
2kg ærter
2 kg majs
1200 g champingon
3 røde peberfrugter
3 gule peberfrugter
6 pk cocktalilpølser, jeg kan ikke huske hvor meget der var i g
4 kg ris og 6 store ciabattabrød
og kl 8 i morgen skal der serveres morgenmad, også til 30
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|