|
 | En god marinade til sild? Fra : o.v.n.  | Vist : 681 gange 100 point Dato : 19-07-12 20:16 |
|
Fiskehandleren havde masser af sildefiletter i dag  nu har jeg spist stegte sild med nye kartofler og persillesovs så jeg er helt tyk bag ørerne, men der er stadig en del sild tilbage, stegte sild i marinade kan jeg vældig godt lide men har aldrig prøvet selv at lave dem - kun dåsesild fra supermarkedet.
Silde filetterne er stegt, afkølet og skal i marinade inden alt for længe, har i en god opskrift?
| |
 | Accepteret svar Fra : vagnr  |  Modtaget 100 point Dato : 19-07-12 21:50 |
|
Der er ikke noget galt med smuller54s ingredienser, men eddike, vand, sukker (ikke så meget som i gamle opskrifter til min smag) skal koges sammen med peberkorn, laurbærblade og løg i skiver 10-20 min., og køles af til marineden er lunken, før du hælder det over sildene.
Marianden til 6 sild kunne se sådan ud
3 dl eddike
2 dl sukker
2 spsk vand
Løg (fx igen 2-3 stykker af de aflange skalotte – eller rødløg)
Salt
Peber
bortset fra jeg ville nøjes med et par spsk sukker, men det er en smagssag
Husk en dram til!
| |
 | Kommentar Fra : smuller54  |
Dato : 19-07-12 21:57 |
|
Der står ingenting om hvilket forhold.
Det var bare det jeg mente.
Umiddelbart som jeg husker smagte hun sig frem- hun kom eddike i og næsten ligeså meget sukker- stak fingeren i blandingen indtil hun synes det var som den skulle være, inden den blev kogt op.
dertil peberkorn.
Så som sagt så meget løg som portionen kunne klare.
start med 4 dl. eddike- 3 dl. sukker - og smag til og evt. sæt mere sukker til.
| |
 | Kommentar Fra : granner01  |
Dato : 19-07-12 22:15 |
|
Og jeg bruger ren eddike til stegte sild, ingen vand i. Ellers sukker, salt og peber og løgringe.
Det er pære nemt at lave og efter et par dage i eddikelagen så smager sildene himmelsk.
Så glæd dig o.v.n.
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|