|
| Opskrift på bearnaisesovs Fra : bauchmann | Vist : 910 gange 500 point Dato : 22-02-12 17:06 |
|
Hej
Er der en herinde der har en god opskrift på bearnaisesovs som man selv laver helt fra bunden. Den skal være lækker.
Torben
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 22-02-12 17:21 |
|
jeg har prøvet denne fra Price, men jeg synes det er alt for besværligt, men OK godt smager den:
http://www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice/Opskrifterne/Bearnaise.htm
Det er især varmen der er svær at regulere, hvilket jo endte med, jeg alligevel bruge direkte på blusset- men tro mig, det skal være lavt blus.
Gode armkræfter til at piske- så tror jeg du sagtens kan lave den.
| |
| Kommentar Fra : Thyregod8 |
Dato : 22-02-12 17:36 |
|
Prices bearnaise har jeg prøvet. Den er da ganske god. Jeg ville dog komme lidt mindre eddike i, så den ikke bliver for sur.
Kom blandingen i en plastikpose af den slags man forsejler med en plastiklynlås, som trykkes sammen. Posen skal helst være lidt kraftig. Varm en gryde vand til 80 gr og lad posen med indhold ligge i til det er gennemvarmet til 80 gr. Det tager måske 20 - 30 min. undgå at komme over 90 gr, da det så skiller og koger inde i posen. Bearnaisen kommes i en skål og røres lidt til sidst med en ske, så den er fin sammenhængende
| |
| Kommentar Fra : Smokei |
Dato : 22-02-12 21:23 |
| | |
| Kommentar Fra : Thyregod8 |
Dato : 22-02-12 23:45 |
| | |
| Accepteret svar Fra : pifo | Modtaget 500 point Dato : 23-02-12 20:56 |
|
Kig en gang på denne side:
http://bergholt.net/gastronomi/bearnaise-sauce-hjemmelavet
Det er en god opskrift, og der er meget gode råd til den hjemmelavede bearnaise. Jeg synes personligt, at der skal lidt kørvel i. Essensen må efter min mening gerne være eddikesur, det betyder ikke, at saucen ender med at blive sur.
Det er godt at være to om at lave saucen, synes jeg. Specielt når smørret skal hældes i og der også skal piskes.
Skiller saucen, så kan en isterning hjælpe
| |
| Godkendelse af svar Fra : bauchmann |
Dato : 23-02-12 21:07 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|