/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
dis/røg som pynt i retten
Fra : kimpark
Vist : 664 gange
100 point
Dato : 02-02-12 12:38

Hej.

I det sidste afsnit af masterchef Danmark laver Timm Vladimir en ret han kalder efterårsskovbund. Inden dommeren skal smage den, hælder han skovsyre indfusion udover den, sådan at det kommer til at ligne dis, hvad er det der får det til at ryge sådan.

Har tænkt nitrogen, men det ville vel fryse retten så anyone?

 
 
Kommentar
Fra : snaptil


Dato : 02-02-12 12:45

det er tøis

Accepteret svar
Fra : snaptil

Modtaget 110 point
Dato : 02-02-12 12:46
Kommentar
Fra : snaptil


Dato : 02-02-12 12:47
Godkendelse af svar
Fra : kimpark


Dato : 02-02-12 13:21

Tak for svaret snaptil. Jeg tror du har ret..

Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvordan det er han gjorde det :)

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 02-02-12 13:48

I samme øjeblik tøris kommer i vand (eller noget andet varmt) fordamper det krafftigt, og laver noget tågeagtigt.

Men husk, at det hele tiden fordamper.

Til familiekonfirmationerne i 60'erne, var desserten en islagkage, leveret med tøris så den kunne holde sig frossen (køleskab, endsige dybfryser, var ikke hvermandseje), så da jeg kedede mig til en af dem, fik jeg fat i tørisen og lege med. Da jeg blev kaldt ned til bordet igen, fik jeg puttet resterne af tørisen i et syltetøjsglas, skruede låget på, og var heldigvis lige nået ud ad døren, før glasset eksploderede. Der var glassplinter overalt i værelset!

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste