/ Forside/ Interesser / Andre interesser / Smalltalk / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Smalltalk
#NavnPoint
ans 29699
molokyle 27260
Nordsted1 27077
Klaudi 21938
o.v.n. 17081
dova 16181
3773 15982
refi 15492
miritdk 13786
10  Camillasm.. 12371
Bisonokser
Fra : jensviggo
Vist : 401 gange
20 point
Dato : 03-11-11 07:47

Jeg sad den anden aften og så filmen Danser med ulve med Kevin Kostner, jeg undres, hvordan man i 1850`erne opbevarede kødet fra nedskudte dyr, der er en scene, hvor man dræber adskellige okser, men hvordan opbevarede man kødet i flere måneder, ja år, for de kunne da ikke æde sig igennem så mange dyr, men ok det var jo bare film, men nedsaltning/henkogning ser jeg som den eneste på det tidspunkt.

 
 
Kommentar
Fra : nomore


Dato : 03-11-11 07:53

Luft tørring
måske gravede de det ned?

Accepteret svar
Fra : dogvillestar

Modtaget 30 point
Dato : 03-11-11 08:38

Ud over at transportere frisk kød til de nærmeste byer, der kunne nåes inden kødet fordærvede, så brugte man saltning, røgning og tørring.

Teknikker som de indfødte indianere har brugt hundreder af år!

Godkendelse af svar
Fra : jensviggo


Dato : 03-11-11 08:55

Tak for svaret dogvillestar. Så blev vi så meget klogere tak igen

jensviggo

Kommentar
Fra : dogvillestar


Dato : 03-11-11 16:12




Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste