Her er den: Superlækker og ikke svær:
Fyldte peberfrugter m. valnøddesauce
4. personer
2-4 grønne peberfrugter
1 finthakket løg
1 fintstrimletporre
olie
200 g champignon
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
1 ½ dl fløde
ca. 200 g cheddar
1 fed hvidløg
1 bdt. persille
50 g hakkede valnødder
Peberfrugterne blancheres et øjeblik (dvs. de sænkes ned i kogende vand), hvorefter de deles på langs og renses for kerner.
Løg og porre svitses i olie.
Champignonerne hakkes og tilsættes sammen med krydderierne. Saucen simrer lidt, dernæst tilsættes hakket persille, hvidløg og valnødder.
Gryden tages af varmen og fløden og den revne cheddar tilsættes.
De halve peberfrugter lægges i et smurt, ildfast fad, og fyldet fordeles i skallerne.
I ovnen ved 200° i ca. 20 min.
Jeg serverer dem normalt med ris (en blanding af almindelig og vilde er godt) og en god salat.
Go’ fornøjelse.
NB: Nej, jeg har ikke glemt saltet; cheddar er salt.