|
| Blommetræ....Hvilken ???? Fra : pk2dk99 | Vist : 932 gange 100 point Dato : 18-07-11 23:26 |
|
Hej kære kandu bruger
Vi vil gerne have en blomme træ i vores haven. Hvilken blommetræ skal vi køb som er bedste og der bærer pænt med god og sød frugt.
Vi har plante forum her i nærheden.
Venligst anbefale mig med jers råd.
På forhånd tak
mvh
| |
| Kommentar Fra : o.v.n. |
Dato : 19-07-11 00:02 |
|
Oullins Reine Claude helt sikker Citat Stor, rund spiseblomme, konservering. Gulliggrøn med lys dug og rødlige prikker i solrige år. Blødt, meget saftigt, fibret kød, sødlig smag. Primo august-ultimo september. Sparsom frugtbarhed som ung. 1860 Frankrig. Kraftige træer med regelmæssig krone. Stor bredt, højt træ. Selvbestøvende. |
det er min favorit blomme, klik på linket og rul ned til dem der ligger i kassen:
http://www.havenyt.dk/artikler/koekkenhaven/frugttraeer_og_buske/997.html
sparsom frugtbarhed som ung står der i citatet og det er fuldstændig korrekt, min stod i 5-6 år før der var blommer af betydning
| |
| Kommentar Fra : Smokei |
Dato : 19-07-11 00:03 |
|
Italiensk sveske
Sidst i sept
Sortblå
Middelstor
Sveske med fast kød og kraftig smag.
| |
| Accepteret svar Fra : vagnr | Modtaget 100 point Dato : 19-07-11 06:18 |
| | |
| Kommentar Fra : akle |
Dato : 19-07-11 09:29 |
|
Vi har også Victoria blommen. De smager pragtfuldt og træet bærer rigeligt med frugter. Vi har aldrig udtyndet vort træ, det er nu 4 år gammelt.
God blommejagt.
Mvh Akle
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 19-07-11 14:08 |
|
Jeg er totalt enig med o.v.n. i hans valg af en dejlig fransk Reine Claude, som jeg faktisk netop sidder og nyder i denne stund (behøver jeg at sige hvor? - i Provence, selvfølgelig )
Vær opmærksom på sorten af reine clauder, for det er de små grimme, der smager bedst. Spørg på planteskolen, så du får den rigtige.
Høsten er måske ikke altid så stor, men smagen er fantastisk.
Jeg kan godt lide Victoria blommen. den er lækker, og der er næsten altid en god høst. Vil nu sige, at det godt kan betale sig at udtynde i Victoria, for så kommer de til at smage endnu bedre.
Kirkes er også en dejlig blomme, og så findes der en helt rund næsten sort blomme, som desværre revner i skallen ret hurtigt. Jeg kan ved grød ikke komme i tanke om navnet, men den smager også fantastisk.
| |
| Godkendelse af svar Fra : pk2dk99 |
Dato : 22-07-11 00:51 |
| | |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 22-07-11 05:10 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|