|
|
- ja, sagtens... Bon appetit og god weekend
| |
| Kommentar Fra : hawaii7 |
Dato : 01-07-11 17:57 |
|
Ingen problemer. Det er der mange der gør.
Huslk at komme lidt mere i det hakkede kød.
hawaii7
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 01-07-11 18:05 |
|
Her nogle gode deller:
Gode deller:
Altså til 2 personer, men kan ganges op.
200 g magert hakket svinekød
1 tsk. salt
0,5 del havregryn
0,5 stk æg
0,5 stk. revet løg ( det var det bedste, at jeg rev løget, plejer bare at hakke det)
1 del minimælk
1/5 tsk. peber
Salt tilsættes kødet og røres i først. Hertil tilsættes alle ingredienserne, men der holdes lidt mælk tilbage. Farsen røres godt og resten af mælken tilsættes evt.
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 01-07-11 18:10 |
|
Du kan jo også lave karbonader/krebinetter (det samme, to navne), bare rent svinekød, lidt krydderier, jeg plejer at vikle bacon om, giver lidt mere smag.
Til frikadeller foretrækker jeg en blanding af gris og okse, mere smag en hakket kalv.
God appetit!
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 01-07-11 19:02 |
|
Det sker faktisk færre og færre gange at jeg bruger "rigtig" fars til dellerne.
En gammel husmor fortalte mig at frikadeller i grunden skulle laves af ren kalv, man tilsatte kun svinekødet for at det skulle hænge bedre sammen, og vel at mærke fedt svinekød.
| |
|
Jeg kunne ikke drømme om, at buge andet end ren flæske-/skinkefars til frikadeller.
Men det er da også fint til krebinetter. :)
| |
| Kommentar Fra : Smokei |
Dato : 01-07-11 23:48 |
|
200 g hakket svinekød
1 tsk. salt
1 stk æg
1 stk. revet løg ( det var det bedste, at jeg rev løget, plejer bare at hakke det)
1 dec letmælk
1 tsk. peber
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 02-07-11 00:53 |
|
Citat 1 stk. revet løg ( det var det bedste, at jeg rev løget, plejer bare at hakke det) |
Jeg snitter blot kvarte ringe, elsker når de stritter ud og bliver svedet på panden.......river man løget smager de af købefrikadeller.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 02-07-11 11:15 |
|
Svenskerne putter purløg i deres deller.
Og jeg har prøvet med forårsløg.......mums.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 02-07-11 11:23 |
| | |
| Kommentar Fra : Thyregod8 |
Dato : 02-07-11 11:55 |
|
Jeg mener deller skal laves af halv kalvekød og halv svinekød, gerne skinke.
Hvis man kun bruger svinekød bliver det jo en slags krebinetter.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|