|
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 13-01-11 20:30 |
|
Hej Karen.
Du kan da bruge æggehvider i stedet for vand.
| |
|
eller flormelis og citronsaft - god smag til doughnut.
| |
|
Flormelis + lidt kakaopulver røres til en tyk glasur med smøreost natural fx. Philadelphia.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 13-01-11 21:38 |
| | |
| Kommentar Fra : Christa.N |
Dato : 13-01-11 21:53 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 13-01-11 22:00 |
| | |
| Kommentar Fra : Christa.N |
Dato : 13-01-11 22:03 |
|
Eller også bare helt almindelig overtrækschokolade - det kan være super lækkert med "knækket" i chokoladen når man bider .....
mums
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 13-01-11 22:25 |
| | |
|
Pink glasur
2 spsk flødeost naturel 26%, fx Buko
4 dl flormelis
2 spsk friskpresset appelsinsaft
evt. rød frugtfarve
Rør flødeost, appelsinsaft og flormelis sammen. Tilsæt evt. også lidt frugtfarve.
| |
| Kommentar Fra : karenD |
Dato : 14-01-11 21:10 |
|
Pia : rører du bare æggehviderne "rå" sammen med flormelis? eller skal det varmes over vandbad eller noget?
Bortset fra det, så er I godt nok kommet med nogle skønne forslag. Det bliver jo helt umuligt at give point for svar...
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 14-01-11 21:52 |
|
husk hvis du bruger æggehvider at anvende de pasteuriserede.
De anvendes netop rå-
| |
|
150 g flormelis
1 tsk. citron saft
1 past æggehvide
rør det hele sammen med en gaffel.
Tilsæt mere flormelis indtil du har en konsistens der gør at når du tipper skålen skal glasuren ikke løbe.
Bruger den på mine honning kage hjerter og mænd til Jul :)
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|