|
| Brugen af et mandolinjern Fra : sne-fnug | Vist : 6978 gange 30 point Dato : 04-12-10 20:20 |
|
Er der nogen her, som bruger et mandolinjern, og som vil forklarer, hvorledes det fungerer i praksis?
Min kone, Fru sne-fnug, har ønsket sig et sådant.
Har fået det.
Men det ligger bare i køkkenskuffen, hvor det da ligger meget godt, sådan set ...
Hun siger, at det er lidt svært at bruge ...
Er det da det ?
Ja, jeg kan ikke selv finde ud af det, da det meste jeg laver i et køkken er at spise maden ...
Mvh sne-fnug
| |
| Kommentar Fra : NoQia |
Dato : 04-12-10 20:48 |
|
Jeg bruger med jævne mellemrum mit mandolinjern, men kun når det er store potioner jeg skal have snittet eller revet. Ellers er rengøringen for bøvlet i forhold til et rivejern.
Der er jo forskellige typer mandolinjern, men som vagnr skriver, så er det smartest med de modeller der har en slæde. Vigtigt er også en holder, så man netop undgår at skære fingrene. Holderen stikkes i grønt, frugt eller hvad man nu vil snitte, så man undgår det snitterne der snittes
Jeg bruger mit mandolinjern når jeg f.eks. skal lave en stor potion wok med mange stk. grønt i strimler, gulerodskage o.l. for når man først har skulle rive 900 g. gulerødder på et almindeligt rivejern, finder man ud af, at man bliver knap så øm i (de manglende?) muskler, hvis man bruger mandolinen i stedet
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 40 point Dato : 04-12-10 21:16 |
| | |
| Kommentar Fra : sne-fnug |
Dato : 05-12-10 07:34 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|