|
| stegning af frisk fisk Fra : trolden01 | Vist : 1109 gange 10 point Dato : 10-05-03 15:22 |
|
er det sandt at når man steger frisk fladfisk så bukker den let op i siden og slipper fra benet...en bekendt siger det er fordi den er stegt ved for høj varme... har et lille væddemål på spil
| |
| Kommentar Fra : food_life |
Dato : 10-05-03 15:42 |
|
Nej - det tror jeg ikke på - såfremt at fisken er meget frisk - nyslagtet, så bukker den ender og side op under stegningen. Hvis varmen er så lav at du faktisk koger den i smørret/margarinen, så har din bekendte selvfølgelig ret! Men for at få stegesmagen frem skal fedtstoffet helst have en så høj temperatur at "bruset" er faldet! - og så "stritter" den nyslagtede fisk.
MVH
| |
| Kommentar Fra : laurenzio |
Dato : 10-05-03 17:53 |
|
Hmmm, bare en lille kommentar til food_life (undskyld trolden1) Hvor ofte "slagter" du en fisk????
Jeg ville da hellere "flå" den.
Kunne ik` la` vær`
Laurenzio
| |
|
Det hedder slagtet men renset-og når man hiver skindet af hedder det flået-jeg er erhvervsfisker-og når vi steger fladfisk plejer vi at snitte dem 2-3 gange på begge sider-eller lige lægge dem i fryseren i en times tid-så er du næsten ovre problemet med hensyn til at fisken bugger op-men problemet vil altid opstå når fisken er frisk.
| |
|
Det hedder slagtet men renset-og når man hiver skindet af hedder det flået-jeg er erhvervsfisker-og når vi steger fladfisk plejer vi at snitte dem 2-3 gange på begge sider-eller lige lægge dem i fryseren i en times tid-så er du næsten ovre problemet med hensyn til at fisken bugger op-men problemet vil altid opstå når fisken er frisk.
| |
|
Det hedder slagtet men renset-og når man hiver skindet af hedder det flået-jeg er erhvervsfisker-og når vi steger fladfisk plejer vi at snitte dem 2-3 gange på begge sider-eller lige lægge dem i fryseren i en times tid-så er du næsten ovre problemet med hensyn til at fisken bugger op-men problemet vil altid opstå når fisken er frisk.
| |
|
sorry det var kun meningen at sende 1-men det gik så langsom at jeg ikke troede at det virkede:)
| |
| Kommentar Fra : trolden01 |
Dato : 11-05-03 11:05 |
|
Tak til alle jer der gider besvare... og det er da hyggeligt med en lille debat om slagning/flåning...
| |
| Godkendelse af svar Fra : trolden01 |
Dato : 11-05-03 11:06 |
|
Tak for svaret ALBERTTRODS.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|