|
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 110 point Dato : 19-09-10 12:31 |
|
Citat Hvad gør jeg, hvis geléen ikke vil stivne?
Hvis geleen er kogt med sukker, og frugten/bærrene ikke indeholder tilstrækkeligt med naturligt pektin, bliver geléen tynd. Tilsæt evt. 2 tsk citronsyre pr liter gelé, og bring geléen i kog ved kraftig varme. Når geléen koger, tilsættes 50 gram sukker, og det koger, til geléen hænger som dråber på en ske. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt, tilsættes mere geleringspulver til gelé som anvist. |
http://www.oetker.dk/oetker_dk/html/default/debi-7q3k3z.dk.html
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 19-09-10 12:41 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 19-09-10 14:25 |
|
Een Viagra-tablet tilsættes pr. liter saft......
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 22-09-10 13:27 |
|
Selv tak
Det var godt det virkede, så må jeg hellere se at komme igang med mine druer- det lyder interessant
Selvom nu nok ikke ser denne mail
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|